Известие Важен технически 24-часов тест

Дискусията в/ъв "Архив новини" е започната от ARTHEMIS на 28.11.20.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
 1. ARTHEMIS

  ARTHEMIS Global Team Leader Team Farmerama BG Team Farmerama BG

  Уважаеми фермери,

  Заради миграцията на играта към клиента Unity/WebGL, която ще се извърши през декември 2020 г., трябва да извършим много важен 24-часов тест с цел събиране на повече технически данни, отнасящи се до времето на зареждане на играта и натоварването на сървърите. По време на този тест е необходимо да деактивираме Flash клиента.

  Разчитаме на вашето разбиране и подкрепа! Въпреки че можем да разберем, че някои от вас може да се почувстват преуморени или дори раздразнени от това, ние нямаме друга възможност освен да проведем такъв тест на сървърите на живо и имаме една огромна молба към вас: Моля, играйте Farmerama от вторник, 24 ноември от 14:00 CET нататък в Unity/WebGL клиента - не е нужно да правите нищо, версията ще се зарежда автоматично.

  Молим любезно всички от вас да играят играта както обикновено, както правите всеки ден, дори ако сте се сблъсквали с някои проблеми по време на фазата на отворената бета версия - моля, опитайте отново. Също така, дори ако откриете проблеми при зареждането на Unity/WebGL клиента по време на теста, моля, пробвайте отново, надникнете в често задаваните въпроси (Open Beta версия чрез Unity), където ще откриете много полезни препоръки как можете да го накарате да работи, и опитайте отново. Имайте предвид, че времето за първоначално зареждане е по-дълго, отколкото сте свикнали. Така че бъдете търпеливи и ако е възможно, не прекъсвайте процеса на зареждане. Благодарим много предварително!

  Наясно сме, че през това време може да има някои проблеми с производителността и предварително се извиняваме за причинените неудобства. Ще преминем към Flash клиента след края на теста в сряда, 25 ноември в 14:00 CET.

  Не е нужно да се страхувате или да се притеснявате прекалено много. Може би прочитът на често задаваните въпроси за Open Beta (Open Beta версия чрез Unity) ще отговори междувременно на някои от вашите въпроси. Също така знаем, че има някои приятни теми, които да проследите във форумите. Всички знаем, че това беше дълъг път и процес, но сега сме близо до финалната линия и с ваша помощ при играта чрез Unity/WebGL клиента се приближаваме още по-близо. Една обща бележка: моля, имайте предвид, че поддръжката на Flash приключва в края на 2020 г.

  Оптимистични сме, че всички играчи ще могат да играят Farmerama и след като приключи поддръжката на Flash. Алтернативно решение на Unity/WebGL също е във финална фазата на подготовка и ще бъде тествано от нашите модератори през следващите няколко дни и веднага след като сме доволни от качеството, ще ви го представим. Останете на линия!

  Не на последно място: ние сме съвсем, че някои от вас може да бъдат разочаровани или дори разстроени от „неподходящия момент“. Празникът на реколтата (и събитието Фрапе Оле) ще започне в сряда, а за някои от вас празникът на реколтата е СЪБИТИЕТО на годината. Можем да разберем, че някои от вас може да се чувстват пренебрегнати. Това е причината да решим да отложим началото на двете събития от 14:00 CET до 18:00 CET, което поне дава 4 часа допълнително време за подготовка. Няма да можем да ви компенсираме изцяло, но ще пуснем бонус код в сряда, за да улесним старта на събитията.

  Като малка мотивация ще подготвим допълнителен малък бонус код за периода на тестване. Ще го обявим във вторник с началото на теста!

  Още веднъж благодарим за вашата подкрепа, разбиране и лоялност - ние го оценяваме!

  Вашият екип на Farmerama
   
  Последна редакция: 20.11.20
  Bamze, Marcheto73, eva-mina и 3 други харесват това.
 2. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Уважаеми фермери,

  Важният технически тест току-що започна и за да насърчим всички да участват, създадохме малък бонус код за вас.

  Ако използвате бонус-кода IMPORTANT, ще получите 3 Парти билет.
  Кодът е валиден отсега нататък, заявява се веднъж за потребителски акаунт и е валиден до 00:59 ч. на 26.11.2020 г.

  Вашият екип на FARMERAMA​
   
  Bamze, pukito и .TAINNA. харесват това.
 3. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Уважаеми фермери,

  Важният технически тест току-що приключи и тъй като отложихме започването на събитието Есенна магия с няколко часа,
  за да компенсираме поне малко неудобствата, създадохме отново малък бонус код за вас.​

  Ако използвате бонус-кода HARVEST20,
  ще получите 1 Бустер за ТО от растението за събитието и 1 Ябълково-морковено чатни.
  Кодът е валиден отсега нататък, заявява се веднъж за потребителски акаунт и е валиден до 00:59 ч. на 27.11.2020 г.

  Вашият екип на FARMERAMA​
   
  Bamze, pukito, .TAINNA. и още 1 човек харесват това.
 4. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Уважаеми фермери,

  Използваме този момент, за да пожелаем на всички щастлив уикенд. Освен това сме наясно,
  че всички са съкрушени от настоящите световни събития. Не губете надежда! Пазете се и останете позитивни
  и се придържайте към правилата на вашето правителство. Освен това винаги помнете: Сейте любов, а не омраза!​

  Ако използвате бонус-кода COZY, ще получите 1 Сандък с бонуси.
  Кодът е валиден отсега нататък, заявява се веднъж за потребителски акаунт и е валиден до 00:59 ч. на 29.11.2020 г.

  Вашият екип на FARMERAMA​
   
  .TAINNA. харесва това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.