ВЪПРОС КЪМ АДМИНИТЕ

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от DILQNADELI на 24.4.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

как може да е против правилата да кажеш на някой глупак след като в самата игра има думата това на какво ви прилича кой кого прави на ГЛУПАК, звучи адски грубо вие досттигнахте ранг глупак самата игра ме обижда а ако аз се изкажа малко по грубо има парцалче :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:[​IMG]

Zlobara, sm0uk3r71 и БашФермер харесват това.
  2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

milena7004 харесва това.
  3. БашФермер

БашФермер Генерал

хахахахахах това не го бях видял. те всеки ден ни правят на глупаци ама ей на тук са си ни го рекли директно, без задръжки

koteto9, dedoto, sm0uk3r71 и още 1 човек харесват това.
  4. kalinamalina1983

kalinamalina1983 Напреднал

o_O:p Прехапах си езика .та чак носа ама нема нема да кажа нищо от уважение към умниците.Тц...Тц.тц. Сега нема Цък за мен нали;).

Майтап да става .За всяка грешка има и прошка,Аз мисля че е поблема в превода.

Последна редакция: 25.4.18
  5. koteto9

koteto9 Старейшина

ИНЕ САМО НА ГЛУПАЦИ А И НА АХМАЦИ

klemru харесва това.
  6. dedoto

dedoto Адмирал

смукали са ги изпод ноктите на краката си :wuerg:има два пъти полска мишка:oops:на 4 и на 174

klemru харесва това.
  7. БашФермер

БашФермер Генерал

ама си не припари тук :D къде е сега atrhemis да ни обясни за етичните норми ;)

DILQNADELI и dedoto харесват това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.