Бюлетин на продуцента

Дискусията в/ъв "Блог на програмистите" е започната от Кобрелия на 5.3.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Здравейте, играчи на FARMERAMA,

  Посрещнете новия бюлетин на продуцента на играта.
  Този път искам да ви предложа актуална информация за кораловия риф и преработването на мелницата, а също така и да обърна внимание на отзивите от предходния бюлетин.

  Ние много ценим отзивите ви, тъй като целта ни е да превърнем бюлетина в нещо страхотно.
  Първо искам да ви уверя, че аз, Варун, съм все още продуцент на Farmerama и нямам никакво намерение това да се променя! Не знам откъде точно започнаха слуховете във форумите, но ви уверявам, че съм тук и постоянно чета публикациите и следя отзивите ви.

  През 2014 г. насочихме вниманието си върху общността и наблегнахме на преживяванията на играчите. Плановете ни за развитие на играта са изградени около това да подобрим качеството на играта и да ви представим положителни изживявания и награди.
  Събитието, посветено на Св. Валентин, бе експеримент в тази насока и резултатите досега са много позитивни. Напълно разбирам оплакванията ви и ви уверявам, че се занимаваме с проблемите, които съществуват от много време, като действаме последователно и целенасочено.

  Развитието на кораловия риф постигна невероятен напредък. Уверено мога да кажа, че в близко бъдеще това нововъведение ще бъде представено и достъпно за всички играчи.
  Но все още подхождам скептично към посочването на конкретна дата, тъй като не искаме да даваме лъжливи обещания. Продължаваме да насочваме усилията си върху предоставянето на качествени функционалности. И като споменах това, бих искал да ви уверя, че изискванията за златни банани ще бъдат много справедливи.
  Нашето желание е тази функционалност да стане достъпна за всички играчи и затова отделихме много време за да решим какво би било идеалното условие за отключването й. Ще бъдете изненадани приятно. Сигурно ще се радвате да чуете, че през март ще представим актуализация на съдържанието в Bahamarama, при което златните банани ще станат много по-ценни!

  Във връзка с преработването на мелницата, споделените във форума изображения бяха примерни и няма да има промени в състава на нито една от храните в нея. Основната задача на новата версия е да направим мелницата по-достъпна, както и да предоставим на всички вас така желаната възможност да подреждате нужните ви храни. Изображенията бяха просто предварителен поглед към дизайна й.

  Също така планираме да преработим Подарък&Търговия, така че очаквайте новия вариант в началото на юни.
  Реализирахме и няколко оптимизации на кода, които ще позволят на Ренцо да се появява по-често.
  Имаме такива планове и за така необходимия комбайн за Небесната градина и за функцията за съхраняване, за които споменахме преди няколко месеца. Понастоящем тези функционалности са в процес на създаване и ще преминат към етапа на програмиране, когато наближи момента на пускане на кораловия риф.
  Разбирам, че нямате търпения да ги получите, но инвестираме много сили в това, да ги направим отлични. Ето защо високо оценяваме търпението ви!
  В следващото издание на бюлетина ще поговорим за дългосрочната ни визия и разбиране за играта, както и за философията, свързана с нея.

  Благодаря Ви, очакваме Ви в играта!
  Варун

   
  Последно редактирано от модератора: 22.12.18
  kolevi2002, Valentin961, mite63 и 3 други харесват това.