Бюлетин на продуцента

Дискусията в/ъв "Блог на програмистите" е започната от zwezdi4ka на 5.2.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. zwezdi4ka

  zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

  Здравейте, играчи!

  Време е за следващата актуализация от екипа на Farmerama.
  2015 г. започна страхотно въпреки проблемите, които имахме със събитието комикс и това, посветено на рождения ден на играта. Наскоро системата ни за комикс събитията ни създаде известни трудности. Ние обаче напредваме особено бързо към отстраняването им, както и към подобряването на тази механика. Както може би сте забелязали, въведохме МНОГО разнообразни неща в седмичните си събития и постоянно представяме нови механики за радост на играчите ни. Въпреки това тези проблеми създадоха доста главоболия и екипът ни трябваше да работи почти неуморно, за да ги отстрани навреме. Знам, че много от вас трябваше да използват бонуси и да приготвят фермите си, а след това просто се наложи да чакат, тъй като събитието бе отложено.
  Моля, приемете най-искрените ни извинения. Уверяваме ви, че правим всичко по силите си, за да се поучим от тези проблеми и да гарантираме, че повече няма да се повторят.

  Същевременно обаче екипът ни беше наистина въодушевен от събитието по случай рождения ден на играта. Невероятно е да знаеш, че вече повече от 5 години милиони играчи се забавляват с Farmerama! Много сме горди от факта, че играта има успех от толкова време насам и продължава да бъде най-голямата игра на Bigpoint. Отзивите ви (както положителни, така и отрицателни) за събитието бяха получени и приети много добре от екипа. Щастливи сме, че оценявате разнообразните елементи, които добавяме към механиката. Механиката на събитието, посветено на рождения ден, ще бъде повторена и представена отново след няколко месеца!

  Актуализация за кораловия риф: Тази функционалност се развива добре, въпреки че напредъкът е бавен. Преди няколко месеца проведохме поредица от тестове с избрани играчи и администратори на форума. Въз основа на отзивите решихме да променим дизайна на мелницата, тъй като тя ще бъде неделима част от кораловия риф :)
  Ето и предварителна визуализация:
  https://sharedimages.bpsecure.com/C.../c7b25be9b48a7a834abe9ea4a417509f54d35cdf.jpg
  https://sharedimages.bpsecure.com/C.../dd13d189681757ca3361f316700011de54d35ceb.jpg

  Действителната функционалност ще можем да обсъдим по-подробно през следващите месеци.


  Също така решихме да провеждаме повече анкети във форума, за да насочваме отзивите ви към дизайнерите на играта. Следвайки коментарите ви, решихме да дадем приоритет на преработването на подаръците и търговията и да представяме тази механика по-редовно в бъдеще. Както обикновено, не мога да посоча конкретна дата, но работим върху това!
  Дизайнерите на играта и мениджърите на общността ще продължат да провеждат още анкети, за да събират отзивите ви. А ние ще приоритизираме плановете си съгласно резултатите.

  През февруари сме планирали интересни събития: събитието за Св. Валентин дори ще представи напълно нова мини игра! Ето и предварителна визуализация:
  https://sharedimages.bpsecure.com/C.../a2f49a8e0eb8e738e5fb0d46225c706854d35d60.jpg


  Благодаря ви, че прочетохте този месечен бюлетин!
  Екипът на Farmerama​
   
  van4i_n, Valkaaa76 и mite63 харесват това.