Бюлетин на продуцента – октомври 2014 г.

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от mimi-m на 19.10.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
 1. mimi-m

  mimi-m Стажант

  И да ме накажете , няма да плача. Това беше единственото подходящо място, което видях за да задам своите въпроси . Моите въпроси са за Кораловият риф. Предоставям и снимка, за най важното което видях в бюлетина на продуцента :
  http://prntscr.com/4xsipl
  В коя държава ще бъде пуснат "Кораловият риф"? И дали ще стане, като киното не след седмици и месеци , а след година ще го пуснат и в България?
  И третия ми въпрос е : Защо не пуснат един път в България нещо ново , а другите държави да чакат след "седмица или месец"?
   
 2. zwezdi4ka

  zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

  За сега нямаме информация в коя страна ще бъде пуснат първо Кораловия риф. Предположението ми е , че вероятно отново ще изберат Германия за тест, вероятно защото от там по-лесно събират отзиви и описания на евентуални проблеми, както и най-големия брой играчи, които ще могат да тестват нововъведението.
  След колко време ще бъде добавено за всички зависи от количеството и качеството на грешките, които ще се покажат при теста. Ще се опитат да бъде не повече от 1-2 седмици само.
  Личното ми мнение е, че няма да спечелим ако бъдем включени и опитаме от всички грешки на една съвсем нова и нетествана добавка в играта. Вероятно ще попитате въпреки това дали не можем да искаме да ни включат, но това не зависи от нас.
   
 3. -Защо-

  -Защо- Напреднал

  да по същия начин както и с менторството и с киното ще гледаме витрините и ще чакаме, но щом лидерите ни съветват така значи така трябва да бъде нали сме прости само ще гледаме....айде си ......останете с здраве казваше един колега;)8)
   
  MARV3000 харесва това.
 4. ПЕПЕЛЯШКА

  ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

  и последни да ни включат при нас проблемите нямат край:mad:
  защо навсякъде има кино, само в България няма?
  няма да се учудя, ако и с тази новост стане същото
   
 5. zorro58

  zorro58 Болярин

  не трябваше ли вече да пуснат другите куестове за магарета
   
 6. Здравей!
  "Постоянните куестове ще бъдат въведени по-късно в играта, след края на временния куест:
  Начало: Сряда , 22 октомври след 15:00 ч"
  Все още сме вторник, 21.10 :)
   
 7. zorro58

  zorro58 Болярин

  а добре , благодаря , пропуснала съм го
   
 8. Моля, приятна вечер!
   
 9. pineapple87

  pineapple87 Експерт

  Здравейте, играчи на Farmerama,

  Това ще бъде един наистина „кратък“ бюлетин. Исках да ви пиша и да обърна внимание на някои от техническите грешки, с които се сблъскахме по време на събитието комикс. През втората половина на месеца ще изготвим друг бюлетин, в който ще ви запознаем с актуализации относно играта.

  Интересно месеца почти свърши, а бюлетин нямаме. Вече се чудя колко още ще бавят този коралов риф.
   
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.