Бюлетин на продуцента – октомври 2014 г.

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mimi-m, Oct 19, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mimi-m

mimi-m Подрастващ автор

И да ме накажете , няма да плача. Това беше единственото подходящо място, което видях за да задам своите въпроси . Моите въпроси са за Кораловият риф. Предоставям и снимка, за най важното което видях в бюлетина на продуцента :
    http://prntscr.com/4xsipl
    В коя държава ще бъде пуснат "Кораловият риф"? И дали ще стане, като киното не след седмици и месеци , а след година ще го пуснат и в България?
    И третия ми въпрос е : Защо не пуснат един път в България нещо ново , а другите държави да чакат след "седмица или месец"?

2. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

За сега нямаме информация в коя страна ще бъде пуснат първо Кораловия риф. Предположението ми е , че вероятно отново ще изберат Германия за тест, вероятно защото от там по-лесно събират отзиви и описания на евентуални проблеми, както и най-големия брой играчи, които ще могат да тестват нововъведението.
    След колко време ще бъде добавено за всички зависи от количеството и качеството на грешките, които ще се покажат при теста. Ще се опитат да бъде не повече от 1-2 седмици само.
    Личното ми мнение е, че няма да спечелим ако бъдем включени и опитаме от всички грешки на една съвсем нова и нетествана добавка в играта. Вероятно ще попитате въпреки това дали не можем да искаме да ни включат, но това не зависи от нас.

3. -Защо-

-Защо- Напреднал

да по същия начин както и с менторството и с киното ще гледаме витрините и ще чакаме, но щом лидерите ни съветват така значи така трябва да бъде нали сме прости само ще гледаме....айде си ......останете с здраве казваше един колега;)8)

MARV3000 likes this.
  4. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

и последни да ни включат при нас проблемите нямат край:mad:
    защо навсякъде има кино, само в България няма?
    няма да се учудя, ако и с тази новост стане същото

5. zorro58

zorro58 Ветеран

не трябваше ли вече да пуснат другите куестове за магарета

6. Здравей!
    "Постоянните куестове ще бъдат въведени по-късно в играта, след края на временния куест:
    Начало: Сряда , 22 октомври след 15:00 ч"
    Все още сме вторник, 21.10 :)

7. zorro58

zorro58 Ветеран

а добре , благодаря , пропуснала съм го

8. Моля, приятна вечер!

9. pineapple87

pineapple87 Майстор

Здравейте, играчи на Farmerama,

Това ще бъде един наистина „кратък“ бюлетин. Исках да ви пиша и да обърна внимание на някои от техническите грешки, с които се сблъскахме по време на събитието комикс. През втората половина на месеца ще изготвим друг бюлетин, в който ще ви запознаем с актуализации относно играта.

Интересно месеца почти свърши, а бюлетин нямаме. Вече се чудя колко още ще бавят този коралов риф.

Thread Status:
Not open for further replies.