Бюлетин на продуцента – октомври 2014 г.

Дискусията в/ъв "Блог на програмистите" е започната от Каспаретка на 16.10.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. Каспаретка

  Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

  Привет, играчи на Farmerama!


  Отново е време за нови актуализации от екипа на Farmerama! Септември отлетя – това беше наистина вълнуващ месец за нас. Работихме здраво върху събитията и продължихме с разработването на кораловия риф. Преди да започна с актуализациите от този месец и подробностите за кораловия риф, искам да ви дам малко информация за някои от скорошните събития.

  През изминалите няколко седмици се сблъскахме с поредица от проблеми, които попречиха на всички вас да влизате в играта. Искрено съжаляваме за това и разбираме колко изнервящо може да бъде. Нашите модератори ни помогнаха в установяването на тези проблеми – те вършат невероятна работа, като ни предават вашите притеснения и разочарования. Гордея се с нашите мениджъри на общността и техническия продуцент, които работиха извънредно, за да реагират на проблемите с влизането в играта по-възможно най-бързия начин. Работим усилено, за да справим с тези атаки, и ви уверяваме, че това е нашият приоритет в момента. Оценявам много търпението и разбирането от ваша страна.

  Кораловият риф

  Както споменах и в предишния бюлетин, работим по функционалност, наречена „Кораловият риф“. Щастлив съм да съобщя, че почти приключваме с разработването й, като в бюлетина през следващия месец определено ще ви дам дата за нейното стартиране. Помолих екипа да отдели допълнително време за окончателното й оформяне и премахване на програмните грешки. Това ще бъде съществена актуализация на играта и ето защо правим всичко по силите си, за да сме сигурни, че ще ви предоставим най-доброто изживяване. Ще извършим няколко вътрешни теста на играта, а след това и с нашите модератори, така че да съберем и отразим колкото се може повече от отзивите, които ще получим. Искам да съм честен с вас и да уточним какво може да очаквате. В момента планираме бавно пускане на версията с тази функционалност, така че да сме в състояние да наблюдаваме играта и да сме сигурни, че няма програмни грешки. Искам екипът да проследи отблизо играта, преди да я представим на всички вас. Това може да означава, че функционалността ще бъде достъпна само в една държава през първата седмица. Знам, че очаквате с нетърпение новостите, но бавното пускане е планирано така единствено от гледна точка на качеството. Скоро след това всички ще имате достъп до новата функционалност. Надявам се, че всички вие разбирате стратегията ни.


  Събития

  Както споменах в предходния бюлетин, една от целите ми е да стабилизирам седмичното представяне на събития. Признавам, че в близкото минало имахме някои затруднения с пускането на събития. Екипът на Farmerama се отнася сериозно към тези проблеми – реагираме много бързо, за да се справяме с тях. Надявам се, че това ще продължи да се подобрява през следващите седмици. Също така експериментирахме и с кошниците ни за събитията, което със сигурност сте забелязали. Продължаваме работата си върху балансирането на задачите. Наскоро въведохме система, в която администраторите на форумите са по-ангажирани, като също така се допитваме до мнението им, преди да стартираме някое събитие. Вярвам, всички вие знаете колко усилено работят те. Смятам се за късметлия, че имам такъв прекрасен екип от модератори и мениджъри на общността.


  Ренцо

  Ах… Ренцо! Помолихте за него и ви послушахме. Надявам се, че всички оценихте опита ни тази седмица. Събрахме данни и планираме да го представим за по-дълъг период от време в близко бъдеще. Но не бих искал да се ангажирам с някаква дата към момента. Както може би сте забелязали, обещавам само тогава, когато мога да изпълня обещанията си. Но се надявам, че скоро ще мога да ви зарадвам с добри новини! Да, работим върху това .  За Вси светии

  През изминалия месец екипът неуморно работеше върху съдържание, свързано с темата за Вси светии. Планирахме няколко събития, посветени на тази тема, както и продажби. Надяваме се, че ще ви харесат. Ето и малко предварителна информация за всички вас:

  [​IMG]

  Преди да приключа с този бюлетин, искам да ви кажа, че много ценим отзивите и помощта ви. В знак на благодарност екипът на Farmerama иска да предостави на всички вас купон за помощна техника (24 ч), както и цялата помощна техника за 24 часа! Можете да заявите това чрез следния код:

  HAPPYAUTMN14
  24 ч. помощна техника (всички опции) + купон 24 ч.
  активен от 16 октомври
  до 01:00 ч. на 23 октомври

  Имайте предвид, че времето на помощната техника започва да тече веднага след активиране на кода.
  Ето и как можете да го активирате:
  https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/1686/


  Това беше бюлетинът за този месец. Следващия път ще научите повече за кораловия риф, за плевнята и за съдържанието за играчи, играещи от много време!:D Очаквайте ни!
  Варун
   
  Dragonj120 харесва това.