Бюлетин на продуцента – ноември 2014 г.

Дискусията в/ъв "Блог на програмистите" е започната от Каспаретка на 12.11.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. Каспаретка

  Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

  Здравейте, играчи на Farmerama,

  Това ще бъде един наистина „кратък“ бюлетин. Исках да ви пиша и да обърна внимание на някои от техническите грешки, с които се сблъскахме по време на събитието комикс. През втората половина на месеца ще изготвим друг бюлетин, в който ще ви запознаем с актуализации относно играта.

  При последното ни събитие комикс възникнаха много технически проблеми. Знам, че това засегна много от играчите. Наистина сме разочаровани от това, че тези проблеми се появиха точно в този момент, особено след като получихме толкова страхотни отзиви за цялото съдържание, представено по време на Вси светии.

  Екипът на Farmerama работи усилено, за да отстрани тези проблеми възможно най-бързо. Щастливи сме, че в крайна сметка успяхме да се справим с тях. Това, разбира се, не променя факта, че верните ни играчи бяха засегнати от проблемите, както и че много от вас не успяха да завършат събитието.

  Както винаги, администраторите на форума бяха незаменими помощници и ни оказаха страхотна подкрепа през уикенда. След като обсъдихме с тях ситуацията, искаме да ви благодарим за търпението и разбирането чрез този бонус код.

  Бонус код:THEDEAL2014
  Продължителност: 12.11.2014 - 30.11.2014 (23:59 CET)
  Бонус кода дава:
  30 х супер тор
  15 х специална тор на Мими
  3х Великденски мармалад
  3х Ябълково-тиквичков пай
  3х кекс от моркови
  3х Пролетен венец

  Екипът и аз осъзнаваме проблемите и поемаме пълната отговорност за тях. Бихме искали да ви уверим, че най-важният приоритет за нас е предоставянето на стабилна и надеждна игра на нашите играчи.

  [​IMG]

  Благодаря ви,
  Варун​
   
  karamel4eto92, .water., suzy-mar и 3 други харесват това.