Бюлетин на продуцента: ноември 2014 г. - 2

Дискусията в/ъв "Блог на програмистите" е започната от zwezdi4ka на 29.11.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. zwezdi4ka

  zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

  Здравейте, играчи във Farmerama!

  Месец ноември почти отлетя и отново настъпи време за новини от екипа на Farmerama! В Хамбург вече е доста студено, коледните базари са отворени и настроението на екипа е прекрасно. Както винаги, работим усилено, но очакваме с нетърпение Коледните празници. А също така започнаха и уроците ми по немски! ;)

  Ето темите ни за днес:

  Вси светии

  Получихме МНОГО положителни отзиви за съдържанието си, посветено на Вси светии, и сме много горди с това, което реализирахме през месец октомври. Както вече споменах в предходния бюлетин, работим наистина упорито върху създаването на добро съдържание за опитните ни играчи. Ето защо е много обнадеждаващ фактът, че харесвате това, което правим. Екипът ни дизайнери свърши отлична работа не само по отношение на събитието за Вси светии, но и с куеста „Дни на чилито“. Ще представим подобно съдържание и през следващите месеци... и тогава ще става въпрос за стръкчета.


  Кораловият риф

  Наскоро поканихме в Хамбург някои от администраторите на форума, за да тестват кораловия риф. Първите им отзиви бяха изключително окуражаващи и сме много доволни от свършената досега работа. Знам, че всички очакват с нетърпение представянето му. Повярвайте ми, правим всичко възможно, за да приключим разработките, но, разбира се, първо искаме да се уверим, че функционалността е напълно готова от гледна точка на качеството. Ще продължаваме да донастройваме нещата и се надяваме, че в началото на следващата година ще можете вече да играете. Ето още едно кратко предварително надникване в новите неща.
  Благодарим още веднъж на администраторите за посещението им! Те ни дадоха някои предложения, най-вече по отношение на балансирането. Вече нямам търпение да настъпи моментът, в който всички вие ще можете да играете в Кораловия риф.

  [​IMG]

  Предстоящи бюлетини

  Администраторите и модераторите на форумите скоро ще започнат нови теми и ще поканят всички вас да задавате въпроси, по които ще можем след това да дискутираме в общността.
  И накрая бих искал да ви уверя, че приемаме много сериозно отзивите ви. Ценим мнението ви и се стремим постоянно да подобряваме играта. Дизайнерите и аз винаги намираме време да четем това, което споделяте във форумите. За съжаление, ми е необходимо приложение за превод, за да чета форумите, тъй като те не са на английски;). Най-голямо удоволствие ми доставя темата за най-доброто от деня ви! :p През следващите седмици ще определим плана си относно датите и съдържанието през 2015 г. (при това с най-висок приоритет са желанията на общността). Плановете ни за следващата година са много вълнуващи и ще се радваме да ги споделим с вас!


  Но и през декември ви очаква прекрасно съдържание, така че останете с нас!
  Варун​
   
  vesko74, kolevi2002, pakost70 и 2 други харесват това.