Бюлетин на продуцента: ноември 2014 г. - 2

Discussion in 'Блог на програмистите' started by zwezdi4ka, Nov 29, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Здравейте, играчи във Farmerama!

Месец ноември почти отлетя и отново настъпи време за новини от екипа на Farmerama! В Хамбург вече е доста студено, коледните базари са отворени и настроението на екипа е прекрасно. Както винаги, работим усилено, но очакваме с нетърпение Коледните празници. А също така започнаха и уроците ми по немски! ;)

Ето темите ни за днес:

Вси светии

Получихме МНОГО положителни отзиви за съдържанието си, посветено на Вси светии, и сме много горди с това, което реализирахме през месец октомври. Както вече споменах в предходния бюлетин, работим наистина упорито върху създаването на добро съдържание за опитните ни играчи. Ето защо е много обнадеждаващ фактът, че харесвате това, което правим. Екипът ни дизайнери свърши отлична работа не само по отношение на събитието за Вси светии, но и с куеста „Дни на чилито“. Ще представим подобно съдържание и през следващите месеци... и тогава ще става въпрос за стръкчета.

Кораловият риф

Наскоро поканихме в Хамбург някои от администраторите на форума, за да тестват кораловия риф. Първите им отзиви бяха изключително окуражаващи и сме много доволни от свършената досега работа. Знам, че всички очакват с нетърпение представянето му. Повярвайте ми, правим всичко възможно, за да приключим разработките, но, разбира се, първо искаме да се уверим, че функционалността е напълно готова от гледна точка на качеството. Ще продължаваме да донастройваме нещата и се надяваме, че в началото на следващата година ще можете вече да играете. Ето още едно кратко предварително надникване в новите неща.
    Благодарим още веднъж на администраторите за посещението им! Те ни дадоха някои предложения, най-вече по отношение на балансирането. Вече нямам търпение да настъпи моментът, в който всички вие ще можете да играете в Кораловия риф.

Предстоящи бюлетини

Администраторите и модераторите на форумите скоро ще започнат нови теми и ще поканят всички вас да задавате въпроси, по които ще можем след това да дискутираме в общността.
    И накрая бих искал да ви уверя, че приемаме много сериозно отзивите ви. Ценим мнението ви и се стремим постоянно да подобряваме играта. Дизайнерите и аз винаги намираме време да четем това, което споделяте във форумите. За съжаление, ми е необходимо приложение за превод, за да чета форумите, тъй като те не са на английски;). Най-голямо удоволствие ми доставя темата за най-доброто от деня ви! :p През следващите седмици ще определим плана си относно датите и съдържанието през 2015 г. (при това с най-висок приоритет са желанията на общността). Плановете ни за следващата година са много вълнуващи и ще се радваме да ги споделим с вас!

Но и през декември ви очаква прекрасно съдържание, така че останете с нас!
    Варун​