Бюлетин на продуцента и БОНУС КОД

Дискусията в/ъв "Блог на програмистите" е започната от zwezdi4ka на 9.4.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. zwezdi4ka

  zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

  Здравейте, играчи на Farmerama,

  В този бюлетин ще обърнем най-вече внимание върху преработването на мелницата и промените, които стартираме с днешната версия.

  За съжаление, срещнахме известни проблеми с мелницата. Те засегнаха най-вече онези играчи, които закупиха Реда в Небесната градина за Св. Валентин и абонамента за мелницата. Като дадохме възможност за добавяне на занаяти към мелницата, предизвикахме промяна в поведението на бонусите за нея. Изключително много съжаляваме за неудобството, което ви причинихме. През изминалите две седмици работихме усилено да отстраним тези проблеми и да постигнем справедлив компромис за играчите. Също така се стремихме да гарантираме, че корекциите няма да се отразят отрицателно върху икономиката на играта.

  В тази версия ще видите следните промени:

  1. Производство в мелницата
  От този момент нататък мелницата ще дава храна едва когато целият цикъл на производство е завършен. Пример: Ако решите да произведете 5 единици супер храна, ще трябва да чакате и петте да бъдат произведени, преди да можете да ги добавите към инвентара си и да ги използвате. Ако прекъснете производството, всички платени ресурси ще бъдат върнати в инвентара ви. Ще се запазят ограниченията за количествата тор и вода в инвентара. Ако прекъснете производството на супер храна, водата ще бъде върната в инвентара ви, но само до позволеното максимално количество. Ако решите да прекъснете производството, ще се отвори прозорец за потвърждение.

  2. Промяна в бонуса за небесната градина за Св. Валентин
  Продължителността на бонуса бе удължена до 12 часа. Времето за повторно активиране бе намалено до 18 часа. Времето за производство в мелницата ще бъде намалено до половината от продължителността на бонуса.

  3. Компенсация за абонамента за мелницата
  Всички потребители ще получат абонамент за мелницата за 14 дни.
  Моля, заредете компенсацията чрез бонус кода: Mill2015
  Кодът ще е активен до 23:59 ч на 17 април 2015 г

  4. Отключване на 3-ти слот

  Всички потребители ще получат безплатно 3-ти слот за мелницата. Така ще можете да добавите два вида допълнителни храни за смесване там.

  Разбираме, че тези промени са ви причинили неудобство, и искрено благодарим за търпението ви. Благодарим ви и за разбирането.

  Варун​
   
  Hektor33 и mite63 харесват това.