Бюлетин на продуцента - декември 2014 г.

Дискусията в/ъв "Блог на програмистите" е започната от Mrs.Capricorn на 22.12.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. Здравейте, играчи във Farmerama!

  Вече сме пред прага на коледните празници! Целият екип на Farmerama ви пожелава Весела Коледа и прекрасни празнични дни. Искам също така да ви благодаря за лоялността и непрестанните отзиви, с които ни помагате да подобряваме играта.
  Изминалите шест месеца бяха много успешни както за играта, така и за екипа. Изпробвахме радикално нов подход в начина си на работа и съм горд от това, че екипът реализира толкова много промени и е непрестанно ангажиран с подобряването на играта. Но оплакванията и проблемите ви не остават нечути. Знаем, че обещанията не помагат особено много, както и че общността очаква от нас проблемите да бъдат решавани.
  За 2015 г. имаме амбициозни планове, а настроението и одобрението от страна на общността са все така с най-висок приоритет за нас. Предстои ни много работа и с радост очакваме следващата година.
  Както вече споменах в предходния бюлетин, желанието ни е да подобрим тези месечни бюлетини, като предварително ще се обръщаме към вас за отзиви или въпроси. От януари задачата ще бъде поета от администраторите на форума и от мениджърите на общността. В немския форум възникнаха някои съмнения след последния бюлетин относно качеството на превода и всички ваши оплаквания бяха взети предвид. Това бе наша грешка и напълно поемаме отговорността за нея.
  В следващия бюлетин ще се спра по-подробно на визията ни за 2015 г., както и на графика ни във времето. Не забравяйте, че постоянно преглеждаме идеите ви, а най-добрите от тях приемаме. Също така бих искал да ви кажа, че и според нас в играта има нужда от помощна техника за поредиците от облачета. Сигурно ще ви зарадва фактът, че още преди няколко месеца обсъдихме тази идея и вече сме разработили план за функцията. Съвсем скоро ще представим на администраторите на форумите първите разработки на дизайна, за да чуем отзивите им, преди да започнем да реализираме функцията на практика.
  Кораловият риф също напредва с добри темпове. Предстои ни планиране и обсъждане на допълнителни функции, като напр. хранилището. Молим за още малко търпение от ваша страна.
  Напълно съм убеден, че ще изпълним обещанието си и през 2015 г. ще ви представим страхотно изживяване в играта.
  Винаги приемаме с радост отзивите ви относно тези бюлетини. Така ни помагате да имаме по-точна представа за очакванията ви.
  Тази седмица в играта можете да откриете коледните ни събития и съдържания – желаем ви приятни забавления с тях!
  [​IMG]
  Още веднъж Весела Коледа от нас!
  Благодаря ви!
  Варун​
   
  liusi.p, flowers73 и pakost70 харесват това.