Бъдни вечер

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 20.12.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. isa_66

isa_66 Подрастващ автор

помощ фермери не ми достигат малко коледни топки ,за да приключа куеста ....кой може да помогне ...моля...

2. samitoooooooooo

samitoooooooooo Прохождащ

Може ли такова безобразие !!!!! Втори ден не мога да се задържа в акаунта си за повече от пет минути !!! Непрекъснато ме изхвърля от играта и отново трябва да се логвам и отново да обирам или засаждам вече направено от мен !!! Днес за четвърти път влизам за да направя пълната обиколка на фермата си , това е ДОСАДНО !!! Нервно ми Е !!! А трябва да е забавление .....

beti06 харесва това.
  3. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Весела Коледа, фермери! :music:

4. isa_66

isa_66 Подрастващ автор

[​IMG] благодаря ви приятели фермери успях благодарение на вас....весели празници

elliss_bg харесва това.
  5. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

А от дърветата Елха и Маслина XXL, Плачеща върба и Джанка, Козя върба XL

6. meche

meche Стажант

Много благодаря, на всички които ми помогнаха с изскачащите! С ваша помощ успях да стигна до така желаните от мен лалогулдени.Пожелавам на всички спорна ,и безбъгова игра през предстоящата 2018 година. Весело посрещане на нова година,и леко изтрезняване на по-възрастните( към които спадам и аз) фермери!

Последна редакция: 27.12.17
    milena7004, [[Fermerkaa]] и esz102 харесват това.
  7. plamen_bayrakov

plamen_bayrakov Активен автор

а при мен яко магнолии

8. cerecelko

cerecelko Подрастващ автор

...няма значение при кой какво важното е , че сме живи и здрави пък другото ще го мислим през идната година ..... МНОГО ЗДРАВЕ НА ЕКИПА , МНОГО ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ НА ТАЗИ ПРЕКРАСНА ИГРА И ВСИЧКО НАЙ.......

-mairon, ..koni.., Кобрелия и 5 други харесват това.
  9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

От острова - Индийско орехче х2,Нолина х2,Звездна ябълка

10. georgiev

georgiev Стажант

Ако може някой да погледне, че само една цъкалка не открих-прекрасни цветя. ID 20270547
    Благодаря,намерих го.

Последна редакция: 30.12.17