Бъдни вечер

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 20.12.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. БашФермер

БашФермер Генерал

никво чувство за хумор нямате ейййй я по весело, празници идват. ясно е за кво питаш, спокойно.

eva-mina, pepa551 и [[Fermerkaa]] харесват това.
  2. .water.

.water. Обсебен

Много благодаря весели празници.

3. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

На обитаваното от духове имение е.

4. fiorenti

fiorenti Стажант

Много благодаря. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ.

5. bim177

bim177 Обитател

Само там не бях проверил ,дори не се и досетих затова и попитах . извинявай за причиненото неудобство Диване Благодаря !!! за помоща

6. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Нямам цъкалката "Къде ми е главата" :sleepy: Мога ли да си я купя от някъде, някога? Дали ще я пуснат:eek: :)

7. –divane-

Няма проблем :)
    Ще може, но кога и как още не е официално.

bim177 харесва това.
  8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Едно и също дава на всички, без значение от какви са били опакованите подаръчета.
    Но определено разопакова различни подаръци от приготвените от мен. (Е, може и да съм се объркала, но ме беше обзел коледния дух и уж опаковах различни неща в различни опаковки. А при две от животинките ми отвори еднакви подаръчета.)
    Но се забавлявах с казаното от животинчетата по повод подаръчетата.
    Отивам да кича облаци.
    Изскачащи заедно с тези от читалището - 412 (от малко над две полета с валериан).

Ако я позволят на ПиТ - имаш я от мен. (Напомни ми).

malkata_ice харесва това.
  9. –divane-

Хайде да ми се посмеете, след толкова проверки тръгнах и аз да си търся главата :oops::oops: И изненада, оказа се, че съм я загубила на ПиТ :cry::cry::cry::cry:
    Добре, че са помислили за такива като мен.

eva-mina, milena7004, [[Fermerkaa]] и 6 други харесват това.
  10. zygore

zygore Стажант

Със сигурност на раменете:D

11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И на теб бих харизала на ПиТ, стига да бъде възможно.

(И още няколко имам за раздаване, само да е възможно.)

12. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Благодаря Муши. Ще напомня, ако и аз се сетя до тогава ;):inlove:

13. –divane-

Не са разрешени, но ще ги пуснат по друг начин в играта :)

mushnuk харесва това.
  14. 4okolino

4okolino Младши експерт

15. 4okolino

4okolino Младши експерт

16. mi6elina84

mi6elina84 Guest

И аз така,но и при мел липсват.Сега си огледах редиците и ги няма.Остават полетата с декорации.Дано да са там.

17. Самардапа

Самардапа Главен болярин

ми поне бяха разрешени на ПиТ, защото аз имам над 20 цъкалки ''Къде ми е главата''

18. johnnie75

johnnie75 Обитател

С първото обиране изкарах 235 Коледни топки. Цъкалките ще ги търся по-нататък. :)

19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

На последния ПиТ вече не бяха разрешени. (Явно се усетиха за грешката си от предпоследния, щото никоя друга цъкалка от Рошко никога не е била разрешена.)

П.П. Бавно зреят пустите му гирлянди. Но нямам намерение да ръся супер тор и вдругиден по някое време да накича облачетата.

20. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Ако не на Пит, на разпродажба ще ги пуснат. Очевидно има хора, които са ги разпродавали, без значение кога и сега са без една или друга цъкалка от Рошко. Лично аз си имам всички необходими цъкалки, но се надявам и останалите фермери да имат възможността да наредят коледните редове, не са лоши.

Дида, Malena, Pirat и 2 други харесват това.