Бъдни вечер

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 20.12.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. megi660066

megi660066 Младши експерт

моля за помощ за две цъкалки имам ли ги и къде са тиквена изненада и асансьор ид2992302

2. milkoga1

milkoga1 Господар

Асансьор ще се получи сега, края на декември.

3. megi6600661

megi6600661 Стажант

благодаря втората е намерих

4. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

В менюто ти е.

5. kokoto1

kokoto1 Подрастващ автор

Моля и аз за малко помощ нещо не мога да си намеря две цъкалки сплитане на цветя и скачане в локви ID: 3667763

ПП - намерих скачане в локви - сплитане на цветя още не...:(

Последна редакция: 20.12.17
  6. The.Farm

The.Farm Болярин

А бре хора, какво сте се юрнали да ги проверявате тези цъкалки, имате ли ги... нямате ли ги. Всуе, напразно разтягате пръстовите кокаля по клави'турата. Га дойдат редчетата, мистър Пинки с едно цъкване на облачето ще разбере... имали го цъкалото... няма ли го. Така или иначе... и да проверявате и да не проверявате, ако ги нямате... няма как да се снабдите с тях! Безсмислено е упражнението дет го правите... Мистър Пинки много го мързи. Но този ред трябва да го вземе, да!

ПП Мен по ме е яд, че тези гьотверени ми пускат за трети път Ренцо с този ТЪП домашен любимец, така де... вещицата! Абе ей, прудуцен'читъта-а, дибили с дибили ти ви, щи въ изплюща бре. Айде сложете нещо по така бре... например... нощната мора, а! Или лудата кокошка, а... не може лудата кокошка.... ии начии

Последна редакция: 20.12.17
    [[Fermerkaa]] и DAN63 харесват това.
  7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Рошко се смили, без разправии отвори сандъчето и извади цъкалчето Асансьор, да става 15 ч., че да подпукваме китките, да накичваме облаците, евентуално някое ново дръвче да забучим...
    А и чорапчето днес е в помощ, кой бяга от 12 ч. купонче.

8. staneli

staneli Старши болярин

Е, с цъкването върху облачето само можеш да разбереш дали цъкалката ти е в менюто...., но можеш да я имаш и да не знаеш къде се подвизава в момента.
    Колегите фермери сега търсят в кое ъгълче на градини и лехи са сложили въпросните цъкалки.

kokoto1 и The.Farm харесват това.
  9. .water.

.water. Обсебен

Здравейте много моля ако някой има време и желание нека да провери при мен за едната цъкалка,,Прекрасни цветя,,до скоро играех много активно и някак съм изненадана ,че я нямам,а може би се е печелила ,когато бях на почивка ид 49250882.Хубав и спорен ден на всички.

kokoto1 харесва това.
  10. fiorenti

fiorenti Стажант

Моля за помощ не мога да намеря една цъкалка Тиквена изненада. Нямам пропуснато отваряне от Рошко. ИД 12706904

11. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

здравей, имаш я цъкалката - в цветната градина, в средното поле горе по средата.

на бахамапарка се намира, в долното поле, близо до пещерата.

Последна редакция: 21.12.17
    .water. харесва това.
  12. цецо64

цецо64 Прохождащ

От къде се взимат семената за започване на сеитбата на тези гирлянди при мен ги няма никакви никъде

13. Кобрелия

в 15 часа ще започне събитието, по-рано не може.

14. -dionis-

-dionis- Прохождащ

Здравейте, на мен ми се губят "Прекрасни цветя". Моля, за проверка! Видях че е начислявана през март. Нямам спомен да не съм отворила поне 21 подаръка тогава. Предварително благодаря!
    ID7214156

15. Кобрелия

намира се на бахама парк.

16. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

В бахама парка е, долната дясна част.

kokoto1 харесва това.
  17. _hris_

_hris_ Стажант

Не мога да намеря "Прекрасни цветя".
    Моля помогнете.
    ИД:49631609
    Благодаря предварително.

18. hrihi

hrihi Стажант

Аз пък не мога да намеря "Ритуали на слънце". Много моя да помогнете.
    ИД:42125433
    Много благодаря.

19. Кобрелия

намира се на бахама парк.

20. 4okolino

4okolino Младши експерт

Нещо не мога да разбера с тия цъкалки дето се издирват.Ред ли има на небесната градина дето аз не съм разбрала?