Бъдни вечер

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 20.12.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Здравейте, фермери!

Ще се радваме да споделите мнения и стратегии за евента, в тази тема.
    Подробна информация-тук

Приятна игра!
    Екипа на Фармерама​

sashka_9800 и zygore харесват това.
  2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Какво е необходимо:
    7500x цветя гирлянд, 825x коледни топки
    (от които 450 гирлянда и 85 топки можем да вземем от куеста в читалището Вълшебна зима)

Какво можеш да спечелим
    :
    редичка с облачета + цъкалки за нея, 25 лг и множество други прилични награди

ПП1. Ще го играя това.
    ПП2. Ще падне голямо издирване на цъкалките от Рошко. При мен една се оказа в менюто, една в цветната градина и две накичени в облаците xD. За другата редичка и двете бяха в менюто. Остана да спечелим от Рошко и последната необходима.

Последна редакция: 20.12.17
    [[Fermerkaa]], milena7004, eva-mina и 3 други харесват това.
  3. phkolev

phkolev Стажант

Муши, тези цъкалки само от Рошко ли се печелят? Май ще трябва да чакаме ПиТ, пък каквото сабя покаже ;)

Диваненце, БП като подаряват редички, дали ще отпуснат малко кранчето и за цъкалките към тях, или ще си го караме по строму...

П.П. Иначе редичката от ивента е ОК, мисля и аз да играя, само дано да събера достатъчно Коледни топки, та елхата да не остане без украса :)

4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За съжаление точно цъкалките от Рошко (с едно изключение веднъж) не са били разрешени на ПиТ.
    Някоя ти липсва ли?

5. phkolev

phkolev Стажант

Ами от "Коледен подарък" - една (май беше "Сплитане на цветя"), а от другата редичка май нямам нито една :-(

Ще преровя "склада" и поляните, ама положението не е много розово. Та по тоя повод си мисля, че като правиш подарък е редно да се постараеш той да бъде харесан и полезен, а не да води до излишни нерви и/или усилия. Май БП наистина доста се комерсиализираха, че и тръгнаха "накриво". Тях не ги мисля, но май ще започнат да губят все повече игачи. И на мен започна да ми писва от гадничките им номерца, та май скоро ще зарежа иначе хубавата фермичка ...

MARV3000, milena7004 и БашФермер харесват това.
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А аз се радвам, че най-сетне цъкалките от Рошко ще намерят приложение.
    (Само Къде ми е главата веднъж беше разрешена на ПиТ, да се надяваме при следващия да разрешат дори и еднократно всички цъкалки от Рошко от изминалата година, че ако на някой някоя му липсва - да може да я намери.)

nefertiti харесва това.
  7. -niksan-

-niksan- Обсебен

Не знам как ще ги открия :p
    при толкова полета с цъкалки ,небесни редове,някъде може и да съм ги набутал:p
    Човек трябва да изтрие всичко ,пак да нарежда полетата:cry:

MARV3000, elliss_bg, nefertiti и още 1 човек харесват това.
  8. mi6elina84

mi6elina84 Guest

Здравей,Рошко беше овцата със сандъка,която всеки ден дава някаква награда ли?Че и аз ще тряба да ги търся,не се знае кое къде съм метнала :) :)

9. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Ако сте влизали 21 път във фермата и сте отваряли дневния подарък, ще ги имате някъде.

За куеста: ще го играя, веднъж ще има ЛГ и да не ги взема, ще е грехотаxD.

nefertiti, [[Fermerkaa]] и kakata13 харесват това.
  10. sco

sco Майстор

Не ми стана ясно как ще вземем специалните подаръци, само като цъкнем на иконките ли ? Трябва ли да е завършено събитието Пълнене на чорапи ???

11. БашФермер

БашФермер Генерал

7050 са гирляндите, защото 450 се вземат от читалището, което най ме радва, че пак няма да се разсява. с 10 семена, който се вземат за старт на събитието и малко ресурс прескачаш разсяването.
    който продължи да играе с 85 ще са по-малко и топките.

MARV3000, [[Fermerkaa]], joujoujouj и 4 други харесват това.
  12. bubolina8

bubolina8 Комисар

И аз само едно открих !Трябва да викаме полиция да ни ги търси:p

13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да, така е. (Но моето инфо е колко трябва за всички награди, никога не съм писала напр. 5 бр. по-малко, т.е. семките).
    А момента с разсяването и аз го приветствам, мноооого ми допада такъв вариант.
    Направих доуточнение в първия ми пост, да е пределно ясно.
    :)

Да, овцата е Рошко.
    Само цъкаме на иконките.
    И не трябва, може и въобще да не е играно, пак ще можем да ги вземем.

14. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Гледам, че в събитието пише: "...ПОДАРЪЦИ! Почакай, не бързай толкова! Първо трябва да украсиш Коледната елха...". Ако това се отнася за подаръците от предното събитие, очевидно ще трябва първо да се украси елхата от утрешното... А може и аз да не съм разбрал нещо...

PendoS харесва това.
  15. era8593

era8593 Стажант

Добри награди дава куеста, харесва ми.

16. Doremi

Doremi Старши болярин

Може ли някой да покаже как изглежда предметът "Къде ми е главата" или "Асансьор"? Само тези два ми липсват, но честно казано из редиците не знам как ще ровя, чак нямам желание. Може и да го нямам. Не знам кой е новият предмет.

17. БашФермер

БашФермер Генерал

аз нямам асансьор поне на пръв поглед ама нямам и желание да ровя из редовете, това си е наказание, не подарък

MARV3000 харесва това.
  18. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Асансьора ще се вземе от Рошко в края на месеца
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Нови-подаръци-от-Рошко.14114/

Doremi харесва това.
  19. БашФермер

БашФермер Генерал

аааа идеално, значи всички ще ги събера. но пак ще има ровене, тия от пълнолунното поле ще се намират със зор, трябва всичко да се трие, ама после пак иска нареждане :(

MARV3000 харесва това.
  20. Doremi

Doremi Старши болярин

Мерси. Имам го този Дзвер. Надявам се, че няма да изтърва "Асансьора" през декември. В инфото пише , че е за ноември, може да го поправите.
    ;)
    Ааа... тук пише, че "Къде ми е главата" не може да се поставя на пълнолунното поле.
    Моят дзвер как се е озовал там? Или това с играчките не е пълнолунно? Вече съвсем се обърках... С тази Фентъзирама ми идва в повече.
    :)

MARV3000 и elliss_bg харесват това.