Бъг в Колелото на Късмета

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от Мариана07 на 28.7.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Здравейте,
    тази сутрин (т.е. преди няколко минути) исках да си видя бонуса от Рошко и да завъртя Колелото на късмета (нормален режим) и се оказа, че вече е било въртяно и наградата начислена, а аз дори не съм въртяла Колелото. :(
    Та въпроса ми е: това бъг в системата ли е и ако е може ли да се поправи?
    Ето и ИД за проверка: Мариана07 ID: 3278106
    Не вярвам билета да ми се върне, но много моля ако може Екипа да предаде на техниците на играта да оправят този бъг.
    Предварително благодаря за помощта! :)

2. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей,
    няма бъг в колелото.Смени си за всеки случай паролата.

3. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Явно не съм се изразила правилно - аз влязох в играта през акаунта си, след което си взех подаръците от Рошко Барабошко, после си обрах посевите от всички полета и накрая отидох на Колелото да завъртя ежедневния си бонус, но се оказа че Колелото е било врътнато и за да видя какво ми се е паднало видях списъка с награди за деня. Проблема е, че не съм кликнала на бутона за въртене на Колелото, а наградата ми е начислена - как става това? :eek: o_O

4. tani1980

tani1980 Полубог

Явно става, случайният принцип никак не е случаен, както и при старото колело - предполагам знаеш.

5. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

В играта си била между 07:20:55 ч и 08:19:23 ч.
    Колелото е завъртяно в 07:36:20 (обикн. завъртане) и 5 пъти в 07:57 ч. (парти билети).
    Не е възможно да се завърти без ти да си го цъкнала.

6. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Това е съвсем вярно и не споря за часовете и за парти билетите, това е така, не знам какво е отчетено като въртяно, но със сигурност мога да кажа, че не съм натискала бутона за въртене - просто кликнах върху мелницата в града и отдолу на бутона пишеше 0/5, влязох в списъка с наградите и тя си бе там. Точно затова е моето запитване и учудване относно този случай. Но както и да е - Звезди благодаря ти за помощта, желая ти лека и приятна вечер. :)

Вярно е. И тогава имаше бъгави моменти, но да се надяваме занапред да ги няма. :)

ПП Звезди, можеш да затваряш темата. :)

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.