Бор машини

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от nedkagp на 16.7.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. nedkagp

nedkagp Стажант

Може ли някой да ми каже падат ли му се бор машини или трябва да се чака цяла вечност -благодаря

2. nifis

nifis Прохождащ

и аз питам докога ще чакаме?

krassimira харесва това.
  3. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

чакаме, докато получим инструментите. Ще се чака доста явно, като се има предвид, че се обират само менажерията, разсадника и манифактурата и само от тях можем да получим тъй желаните бормашини.

4. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Чакане, но не е гаранция, че ще получим:mad::mad::mad:, от както са пуснати съм взела и трите и нито една бормашина до сега.

5. borialex

borialex Стажант

Урааа,най-накрай 1 бормашина,даже и не разбрах кога е хвръкнала:D

pigi102 харесва това.
  6. Силвия

Силвия Подрастващ автор

Днес и аз получих първата си бормашина. :D

pigi102 харесва това.
  7. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Яаааа, наистина са отпуснали кранчето, и при мен е изскокнала едничка. :inlove:

8. pineapple87

pineapple87 Майстор

Явно прекъсването за поддръжка е имало за задача да увеличи шанса за бормашини. Аз още нямам, но се раздвам за Вас.

pigi102 харесва това.
  9. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Хахаха, блажени са вярващите! Голям си оптимист, pineapple87! :p
    И като казах оптимист се сетих за един виц: Песимистите чуват "След малко!", оптимистите чуват "С лед, малко!", а реалистите не се ослушват, а си сипват.
    Да бъдем реалисти!

galina_62, mushnuk, pigi102 и още 1 човек харесват това.
  10. svetlozara_mm

svetlozara_mm Стажант

Имам манифактура и разсадник и менажерия от самото има появяване,но до сега не съм получила нито една бормашина при обирането им,мисля,че това изобщо не е редно,до кога да чакаме ?!

11. dedoto

dedoto Адмирал

дали са отпуснали кранчето или че на манифактурата преди 2 дни поставих производства с много ТО, но вече имам 2 бормашини

pigi102 харесва това.
  12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

В друг форум прочетох, че през последната седмица много фермери са се сдобили с някоя бормашина.
    (А моята все още си е саминка xD. Ползвам интензивно 2 менажерии и 1 манифактура.)

pigi102 харесва това.
  13. dedoto

dedoto Адмирал

аз ползвам интензивно 4 менажерии(може да се каже почти от началото) и 1 бахама манифактура(2+2 оранжеви килимарника и стругарници)

14. -niksan-

-niksan- Обсебен

Сега погледнах в инструменти, УРАААААА имам една бормашинаxDxDxDxD

Последна редакция: 17.9.16
    lu4o и pigi102 харесват това.
  15. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

xDсега поледнах и аз съм фанала 1 бр

pigi102 харесва това.
  16. pineapple87

pineapple87 Майстор

Да но се оказа точно такъв случая. Шанса определено е увеличен. И аз получих първата си бормашина.

Интересното обаче в случая е, че долу в activity log-а ми изписа, че са ми се паднали 2, а реално в инвентара имам една. Направих дори и снимка. Това определено не е правилно и ще помоля да се предаде за случая, че се получава такъв проблем.

[gabi]04 и joujoujouj харесват това.
  17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ура, помръдна им количеството.
    Но и аз се натъкнах на проблема, описан от pineapple87.
    А в плевнята е влязла само 1. Предайте където трябва, моля.

pigi102 харесва това.
  18. zorro58

zorro58 Главен болярин

а при мене са още мираж

19. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Работи се по проблема.

pineapple87 и mushnuk харесват това.
  20. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Честито! :) А съдейки по отскоро създаденото общо настроение в темата, съм склонна да се съглася с теб, че БП са се вслушали в гласа народен (божи). Вероятно обаче са поизпуснали нещата от контрол ;):

...но, споко

ПП: Малко по-късно - хоп! И аз попаднах в двата списъка - на ощастливените и на (евентуално) ощетените...

Последна редакция: 19.9.16