Блендер парти

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 30.1.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Е аз по рано , не съм писала че съм го приключила.Нещо грешно си ме разбрала;) Аз също взех две цъкалки да се намират за зор заманxDxDxD

ПЕПЕЛЯШКА и .TAINNA. харесват това.
  2. sahara83

sahara83 Познавач

Завършен без много труд и мъки .Само дето от следенето дали блендерите са се изчерпили ще ми трябват очила.

adibobi, лудакрава1 и .TAINNA. харесват това.
  3. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

И аз в редичката на завършилите. Остава сутринта да обера блендерите, да ги махна от полето и да чакам с торбичките да ми платят ТО и МП :D

лудакрава1 харесва това.
  4. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Хип, хип ура :) Добре дошла;)

.TAINNA. харесва това.
  5. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

Хайде и аз сред вас :) да се наредя. първоначално малко ми се стори много засукано, в петък решихме че ще се играе и го почнахме :) Благодаря на играчите, които дадоха по разбираемо описание на играта :D

.TAINNA. харесва това.
  6. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ей значи - чак сега ми се падна 2-и модерен блендер. Два за цялото събитие.
    Аз продължавам да си отглеждам цветето, но за да ми платят после с точки и монетки.
    Пингвина смятам ще го завърша, лисицата едва ли - взех поне 3-е за понита, не че има шанс да се падне, ама.
    Но да си кажа - почти не си губих времето да сменям блендерите. Само щом изнемогнат.
    Един единствен път в събота вечерта - 30 мин си играх - слагай махай, слагай махай, то махнеш син, падне се оранжев. Да не е танто, да е кукуриго.
    И реших че каквото е такова, не ми пука.

7. milkoga1

milkoga1 Господар

o_O и що не отглеждаш друго растение или за продан или за някой куест? Или дървета,обори....Това което ще ти платят с точки и монети за това растение е просто нищожно,не си струва нито времето нито ресурсите.

.TAINNA. харесва това.
  8. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ми понеже няма смисъл да хабя чатни, затова гледам това растение. Иначе гледам времето няма да ми стигне да обера 3 пъти новопоставените блендерчета.

9. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

От оборите две морски кончета;)Другото не струва.Новите дървета все още са мираж:p

fermer4o888 харесва това.
  10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

оранжеви мавояди х2, анаконди (безполезни), панди, жълти тигри и червени панди и 2 броя октоподи. Няма зебричка.
    Финална рекапитулация 37/46. Паднаха ми се още 4 обора за зебри и 2 за морски кончета. Сега ги насаждам, дано има по-голям късмет от предните.
    От дърветата имам 6 стръкчета Тасмания и 10 яванска ябълка.
    На фермата - 4 Снежанка, 4 Синбат и 2 дива роза. Но аз вече имам 2 лирови и 1 петниста върба, така че ми е все едно какво ще се роди.
    От оборите 5 за понита - тая лисица много голяма циция излезе. Пингвинчо дава 2 вида обори, лисата само 1.

Последна редакция: 5.2.19
  11. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

След изваждане на блендерите от полето, те стават блендери в кутия. Ако ги оставя на полето (естествено няма да могат да бъдат обрани), ще получа ли за тях МП и ТО, или да си ги прибирам без да рискувам?

12. cochonou95

cochonou95 Подрастващ автор

Между другото, блендерите, които няма време да "узреят" до края на събитието, могат да се приберат, за да станат блендери в кутии. При обиране след 10 минути те носят ТО. После пак могат да се приберат, за да станат в кутии и т.н. Стига да имате време и желание да се занимавате, това може да донесе някакви ТО.

Кобрелия и .TAINNA. харесват това.
  13. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Това го знам. Имах предвид друго. Взех каквото взех до последно обирах и храних лакомниците. Дали ще се плащат блендерите от полето или ще трябва да се махнат от там.

14. fermer4o888

fermer4o888 Кандидат за признание

Малко късно,но приключих и аз :D

[[Fermerkaa]] харесва това.
  15. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз се чудя дали блендеритеще останат като цъкалки.

16. b29pianobar

b29pianobar Стажант

Сигурно. Като диспенсърите за грах преди време и едни други, дето правеха хамбургери май. Ама подозирам, че ще са скръндзави. Аз пък се чудя кога ще дойде инфото за утрешното събитие? Нещо закъснява....

17. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Ще се обменят и тези от полето.
    Няма да остават в играта.
    Нищо не закъснява, предвидено е за по-късно днес.

.TAINNA. харесва това.
  18. bubolina8

bubolina8 Комисар

Паднаха ми се цели 8 обора за зебри и не се пръкна нито една зебра!

19. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Благодаря

20. petruhka

petruhka Подрастващ автор

В момента имам един куп останали блендери в кутии и такива които още произвеждат. Сигурно го пише някъде, но ще ми кажете ли какво ще стане с тях. И съм съгласна, че по сложно нямаше как да е измислено.

.TAINNA. харесва това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.