Бахама-цирково изобилие

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Oct 31, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Бе тая фабрика кога мога да я шитна в полето за любимци????? След тези два ъпа ми изписва , че е фабрика 6 ма не ще да ходи никъде.Още колко трябва да и накича, че да мръдне o_O:p

.TAINNA. likes this.
  2. -niksan-

-niksan- Обсебен

Когато вземи да ти дава проценти когато е обираш,така и с вещерската колибата.
    Махаш и слагаш в полето за любимци.

лудакрава1 and .TAINNA. like this.
  3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Модерна фабрика трябва да стане, за да може и на полето за любимци.
    Виж тук:
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Фабрика.16807/

.TAINNA. likes this.
  4. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

А мерси :) Ще се чака, ясно еxD

5. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

2 палатки и тоя цирк приключва. Но имам предостатъчно подиуми и ще продължа да садя. Да мелям, за да не идат зян.

6. БашФермер

БашФермер Генерал

кое да иде зян, бре? ти наистина получаваш факсове!!! зян е времето да сееш нещо, което после ще ти взема, вместо да ползваш мястото за нещо съществено. щяло зян да да стане.... по-добре да спра до тук, че квото и да кажа ще е малко, пък ще е грозно.

sm0uk3r71 and .TAINNA. like this.
  7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

xD опитва се да плагиатства като ме цитира xD По-назад в постовете си писах за подиумите, че ще идат зян, ако не подкарам сеенето :D А на тоя нищо не му се разбира. Две думи на кръст не може смислено да върже. Не се научи да пише в неговата тема и да не ни дразни. И аз ще спра до тук, че ще ям банани ;)

Last edited: Nov 7, 2018
  8. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Тук на Бахама приключих събитието-но имим малък проблем-не мога да сложа предметите в небесната градина.Иска ми някакви други -които ги нямам-а в инфото пише че може да се поставят произволни предмети.Защо не мога да поставя абсолютно нищо?ПП:Честно казано-аман от бъгове>:(>:(>:(Нито рефреш помагаше....и аз незнам как успях да сложа нещо на редичката.Срещу зелената шатра на Бахамското събитие -ми искаше предмети от друга поредица-разходка с пони и др:cry:>:(>:(>:(

Last edited: Nov 7, 2018
  9. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

може би е добре да оставиш ИД за проверка от админ

10. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Ако искаш ние да ги слагаме ид.
    Стига де. Човека иска да си земе точките и пенитата от шатрите, той куести не играе. Оставете го да се развива :)

kakata13, milena7004 and sm0uk3r71 like this.
  11. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

xDхахах..............

kakata13 likes this.
  12. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Благодаря divane за предложението-вече успях да сложа нещо.Проблема беше около 10 мин и се ядосах -и затова писах.Знам че проблема не е от вас....:)

.TAINNA. likes this.
  13. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

еййй голямо препускане беше след мързела, дето ме беше обзел, но приключих преди да падне резето :D

kakata13 and AsparagusMintCandy like this.