Бахама-цирково изобилие

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 31.10.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Бе тая фабрика кога мога да я шитна в полето за любимци????? След тези два ъпа ми изписва , че е фабрика 6 ма не ще да ходи никъде.Още колко трябва да и накича, че да мръдне o_O:p

.TAINNA. харесва това.
  2. -niksan-

-niksan- Обсебен

Когато вземи да ти дава проценти когато е обираш,така и с вещерската колибата.
    Махаш и слагаш в полето за любимци.

лудакрава1 и .TAINNA. харесват това.
  3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Модерна фабрика трябва да стане, за да може и на полето за любимци.
    Виж тук:
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Фабрика.16807/

.TAINNA. харесва това.
  4. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

А мерси :) Ще се чака, ясно еxD

5. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

2 палатки и тоя цирк приключва. Но имам предостатъчно подиуми и ще продължа да садя. Да мелям, за да не идат зян.

6. БашФермер

БашФермер Генерал

кое да иде зян, бре? ти наистина получаваш факсове!!! зян е времето да сееш нещо, което после ще ти взема, вместо да ползваш мястото за нещо съществено. щяло зян да да стане.... по-добре да спра до тук, че квото и да кажа ще е малко, пък ще е грозно.

sm0uk3r71 и .TAINNA. харесват това.
  7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

xD опитва се да плагиатства като ме цитира xD По-назад в постовете си писах за подиумите, че ще идат зян, ако не подкарам сеенето :D А на тоя нищо не му се разбира. Две думи на кръст не може смислено да върже. Не се научи да пише в неговата тема и да не ни дразни. И аз ще спра до тук, че ще ям банани ;)

Последна редакция: 7.11.18
  8. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Тук на Бахама приключих събитието-но имим малък проблем-не мога да сложа предметите в небесната градина.Иска ми някакви други -които ги нямам-а в инфото пише че може да се поставят произволни предмети.Защо не мога да поставя абсолютно нищо?ПП:Честно казано-аман от бъгове>:(>:(>:(Нито рефреш помагаше....и аз незнам как успях да сложа нещо на редичката.Срещу зелената шатра на Бахамското събитие -ми искаше предмети от друга поредица-разходка с пони и др:cry:>:(>:(>:(

Последна редакция: 7.11.18
  9. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

може би е добре да оставиш ИД за проверка от админ

10. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Ако искаш ние да ги слагаме ид.
    Стига де. Човека иска да си земе точките и пенитата от шатрите, той куести не играе. Оставете го да се развива :)

kakata13, milena7004 и sm0uk3r71 харесват това.
  11. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

xDхахах..............

kakata13 харесва това.
  12. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Благодаря divane за предложението-вече успях да сложа нещо.Проблема беше около 10 мин и се ядосах -и затова писах.Знам че проблема не е от вас....:)

.TAINNA. харесва това.
  13. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

еййй голямо препускане беше след мързела, дето ме беше обзел, но приключих преди да падне резето :D

kakata13 и AsparagusMintCandy харесват това.