Бахама-цирково изобилие

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 31.10.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. pepa551

pepa551 Анализатор

Аз ли неправилно се изразих, или грешно ме разбраха:eek:
    Предложих на поле куест по един, а те по два на Баха:cry:
    И случи се така, че фермерите .... онемяха xD

eva-mina, Кратунка и .TAINNA. харесват това.
  2. tanyamery

tanyamery Адмирал

Странно, при мен два дни след началото на евента, ситуацията с излитащите се обърна наопаки. Сега имам повече излитащи на Баха и въпреки това и по-малкия брой растение за баха цирковите шатри, не съм убедена, че на острова времето ще ми стигне да приключа.

.TAINNA. и eva-mina харесват това.
  3. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Така е и при мен. Уж произвеждам едновременно, основната ферма води с няколко пред острова, а острова с 1 обиране стига за 2 шатри.

4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

пуснаха мама кранчето защото реших да не копам и да почивам :D

hitarpetar и kakata13 харесват това.
  5. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

20 шатри. Средата му се видя.

nefertiti харесва това.
  6. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

а стига бе 69 часа цирк ще гледам xD освен понеделнишки да разбутам пак всичко и да хвана мотиката, ама то пък в празник копа ли се? xD

7. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

Изкачащи има достатъчно остават ми още 8000 на Бахамата да приключа, при другият цирк имам изкачащите, но до сряда се надявам да набавя и китките :)

.TAINNA. харесва това.
  8. hitarpetar

hitarpetar Прохождащ

Може ли от тук нещо с питане към минало събитие. Не мога да намеря къде да се предават грънчарските съдове. положих доста усилия да прегледам читалище и баха, но не стигнах до попадение.

9. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

май за сега не влизат в употреба. Мисля, че никъде не ги искат, но знае ли човек?

10. tanyamery

tanyamery Адмирал

В читалището, куест "Урок по нежни стъпки" трябват грънци и срещу тях получаваш сандъци с ЛГ, обор тритон и дива антилопа. Само дето ще ти се отвори около 120 ниво. Така че си ги трупай да събират прах.

hitarpetar и .TAINNA. харесват това.
  11. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

При мен редовно искат грънци тея в читалището - тигъра и папагалката.

12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

явно съм недогледала. Благодаря за осветлението :) А по темата ще започна голямото сеене. Грехота е при толкова много подиуми да мързелувам вместо да танцувам :D

tanyamery, [[Fermerkaa]], -niksan- и още 1 човек харесват това.
  13. hitarpetar

hitarpetar Прохождащ

Благодяря.

14. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Ми, аз го започнах 2 дена след началото и сега както се очертава че го завърша 2 дена преди края. :p
    Че иначе скука на тая бахама. xD

.TAINNA., sm0uk3r71, -niksan- и още 1 човек харесват това.
  15. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Аз незнам как ще го завърша тоя цирк.....Почнах го на майтап да мога да отикам нивото-та сега съм на средата.Само че днес съм с 2 обирания по-малко-3-та затова се чудя.......:music:Един БП знае дали ще го завърша.....xDxDxDEма колкото-толкоз-няма да са първите незавършени циркове я....xDxDxDНито пък последните.На основната ферма-цирка го закъсах яко откъм изкачащи и растение-та се наложи да слагам карамфилите.Е пак става от две полета карамфил-400 изкачащи-кой ми ги дава;):pxDxDxD

.TAINNA., [[Fermerkaa]] и tanyamery харесват това.
  16. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

и аз , уж до ъповете щях да копам пък ги отиках и двата:D

-georgi88-, .TAINNA. и [[Fermerkaa]] харесват това.
  17. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Комши подай през оградата автоматичната мотика и аз с ръчната та работата да стане по-бързо :D
    Смоуки ай ся кака пак влачи двата крака та да те догоня като предния път няма да се излагам я xD

лудакрава1, -georgi88- и [[Fermerkaa]] харесват това.
  18. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

Хайде да се похваля, че с този цирк съм готова, остава другият :)

.TAINNA. харесва това.
  19. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

При мен е почти готов - след 20 часа довечера и аз съм готов - 10 шатри ми остават 15 предадени.
    Най - ме радва че с тези 40 бройки храна почти имам 500. А е едва началото на месеца. До неоновото събитие може да забърша още.

20. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Бахамския цирк го приключих. На другия още 10 шатри му остават.

.TAINNA. харесва това.