Бахама-цирково изобилие

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Oct 31, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. pepa551

pepa551 Анализатор

Аз ли неправилно се изразих, или грешно ме разбраха:eek:
    Предложих на поле куест по един, а те по два на Баха:cry:
    И случи се така, че фермерите .... онемяха xD

2. tanyamery

tanyamery Адмирал

Странно, при мен два дни след началото на евента, ситуацията с излитащите се обърна наопаки. Сега имам повече излитащи на Баха и въпреки това и по-малкия брой растение за баха цирковите шатри, не съм убедена, че на острова времето ще ми стигне да приключа.

.TAINNA. and eva-mina like this.
  3. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Така е и при мен. Уж произвеждам едновременно, основната ферма води с няколко пред острова, а острова с 1 обиране стига за 2 шатри.

4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

пуснаха мама кранчето защото реших да не копам и да почивам :D

hitarpetar and kakata13 like this.
  5. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

20 шатри. Средата му се видя.

nefertiti likes this.
  6. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

а стига бе 69 часа цирк ще гледам xD освен понеделнишки да разбутам пак всичко и да хвана мотиката, ама то пък в празник копа ли се? xD

7. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Изкачащи има достатъчно остават ми още 8000 на Бахамата да приключа, при другият цирк имам изкачащите, но до сряда се надявам да набавя и китките :)

.TAINNA. likes this.
  8. hitarpetar

hitarpetar Прохождащ

Може ли от тук нещо с питане към минало събитие. Не мога да намеря къде да се предават грънчарските съдове. положих доста усилия да прегледам читалище и баха, но не стигнах до попадение.

9. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

май за сега не влизат в употреба. Мисля, че никъде не ги искат, но знае ли човек?

10. tanyamery

tanyamery Адмирал

В читалището, куест "Урок по нежни стъпки" трябват грънци и срещу тях получаваш сандъци с ЛГ, обор тритон и дива антилопа. Само дето ще ти се отвори около 120 ниво. Така че си ги трупай да събират прах.

hitarpetar and .TAINNA. like this.
  11. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

При мен редовно искат грънци тея в читалището - тигъра и папагалката.

12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

явно съм недогледала. Благодаря за осветлението :) А по темата ще започна голямото сеене. Грехота е при толкова много подиуми да мързелувам вместо да танцувам :D

13. hitarpetar

hitarpetar Прохождащ

Благодяря.

14. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Ми, аз го започнах 2 дена след началото и сега както се очертава че го завърша 2 дена преди края. :p
    Че иначе скука на тая бахама. xD

15. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Аз незнам как ще го завърша тоя цирк.....Почнах го на майтап да мога да отикам нивото-та сега съм на средата.Само че днес съм с 2 обирания по-малко-3-та затова се чудя.......:music:Един БП знае дали ще го завърша.....xDxDxDEма колкото-толкоз-няма да са първите незавършени циркове я....xDxDxDНито пък последните.На основната ферма-цирка го закъсах яко откъм изкачащи и растение-та се наложи да слагам карамфилите.Е пак става от две полета карамфил-400 изкачащи-кой ми ги дава;):pxDxDxD

.TAINNA., [[Fermerkaa]] and tanyamery like this.
  16. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

и аз , уж до ъповете щях да копам пък ги отиках и двата:D

17. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Комши подай през оградата автоматичната мотика и аз с ръчната та работата да стане по-бързо :D
    Смоуки ай ся кака пак влачи двата крака та да те догоня като предния път няма да се излагам я xD

18. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Хайде да се похваля, че с този цирк съм готова, остава другият :)

.TAINNA. likes this.
  19. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

При мен е почти готов - след 20 часа довечера и аз съм готов - 10 шатри ми остават 15 предадени.
    Най - ме радва че с тези 40 бройки храна почти имам 500. А е едва началото на месеца. До неоновото събитие може да забърша още.

20. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Бахамския цирк го приключих. На другия още 10 шатри му остават.

.TAINNA. likes this.