Бахама-цирково изобилие

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 31.10.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Освен това кой е казал че трябва вие да влизате?
    Ще пратите някой роднина дето си седи у дома. Слагате аларми на телефона да го подсещате и готово.

eva-mina харесва това.
  2. kakata13

kakata13 Старши болярин

Уау без коментарxD:cry:xD:cry:xD:cry:

tanyamery, FrozenKiss, ZORBA13 и още 1 човек харесват това.
  3. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Ако към това добавим и паралелно събитие, където растението става за 4ч. и нещо, или пък 3ч. и нещо/само с вода/... И си става абсолютно закрепостяване.Още повече, че с това БП в последно време прокарва една изнудваща политика /меко казано/
    С дълги и застъпващи се събития,които изискват голям брой растения,те методично и целенасочено унищожават запаса от техника на играчите.В същото време купоните за техника почти изчезнаха от наградите.И в евентите,и в читалището.Преди, почти във всяко събитие имаше награда с купон,а сега -дръжки. Имах много добър резерв от купони ,но за последната година се стопиха.Имам още,но биха стигнали за два-три месеца с този темп и стратегия на играта.
    Много добре разбирам целта им.И може би техниката е единственото нещо, което бих купил с реални пари, но в този си вид, в който те ми предлагат.... Няма, как да стане. Ако предложат пакети с купони от различен вид,може и да се разберем.Няма ли техника,няма да има и игра.

nefertiti, nivata1, eva-mina и 8 други харесват това.
  4. -niksan-

-niksan- Обсебен

ще сеем за две събития две различни растения,можеха едното растение с вода да става за 2часа,другото да става с вода за 6 часа. бройките да са нормални заедно с изкачващите.

eva-mina, .TAINNA. и стефи_27 харесват това.
  5. 0246

0246 Обитател

То много неща могат, ама малко стават :) Що ли? :p

eva-mina и kakata13 харесват това.
  6. koteto9

koteto9 Старейшина

7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Влезнах в шатрата да гледам цирк. До къде ще го гледам не знам ;)

eva-mina, -niksan- и FrozenKiss харесват това.
  8. kakata13

kakata13 Старши болярин

Не участвам в цирковете така че съседите ако четат тука може да ме пропускат с чиста съвест:).На копащите успех:)

eva-mina, FrozenKiss и .TAINNA. харесват това.
  9. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Подаръците ти пропускам, и пожеланията ги пропускам щот не са ми на късмет :p Двете ми ръчички те са ми късмета ;) Със здраве комши :D

eva-mina, FrozenKiss и kakata13 харесват това.
  10. kalinamalina1983

kalinamalina1983 Напреднал

Пари мога да си докарам когато поискам , Цъкалките са красиви , но нямам време за тях .ще боцкам за участие пък докадето стигна.

eva-mina и FrozenKiss харесват това.
  11. ludkovci

ludkovci Напреднал

Много циркове много нещо, където и да се завъртиш се циркове, да се чудиш на кой цирк да се хванеш, та май от двата стола съм на земята. Ни единия, ни другия ща захващам, успех на копащите.

eva-mina, kakata13 и FrozenKiss харесват това.
  12. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Смятам целият ноември да почивам.
    Ужасяващият октомври ми дойде в повече,въпреки добрите си награди.То не бяха лабиринти,пъзели,кости ,кралици,календари и най-вече -АЛЧНОСТ!xD

Дори сАндъците на кралицата, вече ме отегчават. Днес няма да си пращам подаръци за нея.
    Едно влизане за облачетата и.... ще се радваме на циганското лято.

nefertiti, shiky, sm0uk3r71 и 2 други харесват това.
  13. kalinamalina1983

kalinamalina1983 Напреднал

Ти си в цирка бре човек.Четеш ли какво пишеш.Къде да пращам хора ,тва да не е кулет и да ги ангажирам 'ЧЕ и отгоре звънци да им курдисвам да им громат по главата.Малиии,,,,

kakata13 и ella харесват това.
  14. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Тоя цирк го играя по-ми е по силите - другия иска с около 150 растения повече за 1 шатра.
    От ноември пропускам единствено топ-а и рецилатора, всичко друго играя. Най-си точа зъбите за неоновите обори. Почти 400 броя храна имам вече, а до събитието може и 500 да стане.

eva-mina харесва това.
  15. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Аааа с тези малко изскачащи няма да стане. Отказвам се. Стига циркове 8)

shiky, eva-mina и kakata13 харесват това.
  16. milkoga1

milkoga1 Господар

Пропускам и този и другия цирк.

shiky, eva-mina, Dionys и 2 други харесват това.
  17. tanyamery

tanyamery Адмирал

Много голяма ми се струва разликата - на Баха само 100 излитащи, а на основната ферма 320 ! Евентите са идентични с по 20 задачи, пък разликата голяма. На Бахамата излитащите трябваше даже да са повече, защото се припокрива с друг евент. :cry::cry::cry:

shiky и Dionys харесват това.
  18. -niksan-

-niksan- Обсебен

на бахама 250 във фермата 231

eva-mina харесва това.
  19. Dionys

Dionys Кандидат за признание

И мястото е по-малко според разкритията, особено водопада.

shiky и eva-mina харесват това.
  20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

6 шатри са предадени.