FAQ Бахама - Менажерия, Манифактура и Разсадник

Дискусията в/ъв "Бахамарама - тропическия остров" е започната от Кобрелия на 27.7.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Бахама Менажерия
  Тази нова постройка е склад. Можеш да я използваш, за да управляваш едновременно няколко обора на острова. По този начин не само освобождаваш много място на полетата си, но също така пестиш и време, защото можеш да храниш и поиш животните едновременно, както и да управляваш всички обори наведнъж.
  Първата я получаваш след активиране на статуя от Храма на маймуните
  (в стая 7)
  :
  [​IMG]
  45 златни банана
  (от 50 ниво )
  Също и/или да я закупите от магазина за 299 ЛГ.

  Прибират се в менюто с оборите. Размера е 2*2 полета.
  И двете могат да се поставят едновременно на едно и също поле или на различни:
  Бахамарама и Дъждовната гора.
  Добавените в менажерията обори ще започват и завършват производството си по едно и също време. Времето за производство ще бъде равно на това, необходимо за обора, който обичайно използва най-дълго време. Ако производството вече е започнало, но искаш да добавиш нов обор, тогава таймерът се нулира. Затова започвай само когато имаш готовност.
  [​IMG]
  Първоначално могат да се поставят само по 4 обора в менажерия. След построяване на подобрения за нея, вече можете да добавяте повече обори - до 8 обора в менажерия. Използвай бутона под мястото за добавяне на оборите. Ще се отвори прозорец, в който ще видиш от какви инструменти се нуждаеш, за да добавиш ъпгрейд.
  Бормашините падат при обиране на складовете, а за да получиш строителни планове, [​IMG] трябва да завършиш специалния куест "Бахама Менажерията" или "Менажерията". Те са същите, които са необходими и за обикновената Менажерия. Кликни върху бутона в ъгъла, за да посетиш Читалището и да разбереш каква задача трябва да изпълниш в куеста.
  След като имаш всички необходими предмети, просто кликни и менажерията ти ще получи ъпгрейд! Можеш да прилагаш два пъти ъпгрейди към менажерията. При построяването на подобренията, те сами се поставят автоматично върху менажерията.
  [​IMG]
  Кликни върху зеления знак плюс, за да поставиш обор в менажерията си. Ако в инвентара си имаш подходящ ъпгрейд за него, можеш да го добавиш, като отново натиснеш този бутон. Можеш да добавяш толкова обори, колкото са свободните места. След това можеш да поливаш и храниш цялата менажерия, за да започнеш производство. Увери се, че имаш достатъчно храна за всички обори в менажерията, защото в противен случай производството няма да започне!


  [​IMG] [​IMG] [​IMG]
  .

  .
   
 2. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Бахама Манифактура

  Тази нова постройка е склад. Можеш да я използваш, за да управляваш едновременно няколко производства на острова. По този начин не само освобождаваш много място на полетата си, но също така пестиш и време, защото можеш да храниш и поиш животните едновременно, както и да управляваш всички производства наведнъж.

  Първата я получаваш след активиране на статуя в храма на Маймуните:
  [​IMG]
  45 златни банана
  (от 50 ниво )
  А всяка следваща можете да закупите от магазина за 299 ЛГ.


  Прибират се в менюто с оборите. Размера е 2*2 полета.
  И двете могат да се поставят едновременно на едно и също поле или на различни:
  Тропическия остров и Дъждовната гора.


  Добавените в Манифактурата производства ще започват и завършват производството си по едно и също време. Времето за производство ще бъде равно на това, необходимо за обора, който обичайно използва най-дълго време. Ако производството вече е започнало, но искаш да добавиш нов обор, тогава таймерът се нулира. Затова започвай само когато имаш готовност.

  [​IMG]

  Първоначално могат да се поставят само по 4 производства в манифактурата. След построяване на подобрения за нея, вече можете да добавяте повече производства - до 8 бр. в манифактура. За това използвай бутона под мястото за добавяне на производствата. Ще се отвори прозорец, в който ще видиш от какви инструменти се нуждаеш, за да добавиш ъпгрейд.
  Бормашините падат при обиране на складовете, а за да получиш строителни планове, [​IMG] трябва да завършиш специалния куест "Манифактура" или "бахама Манифактура". Кликни върху бутона в ъгъла, за да посетиш Читалището и да разбереш каква задача трябва да изпълниш в куеста.
  Тези строителни планове са различни от необходимите за Менажерията.
  След като имаш всички необходими предмети, просто кликни и манифактурата ти ще получи ъпгрейд! Можеш да прилагаш два пъти ъпгрейди към всяка манифактура. При построяването на подобренията, те сами се поставят автоматично върху манифактурата.
  [​IMG]


  Кликни върху зеления знак плюс, за да поставиш прозиводство в манифактурата си. Ако в инвентара си имаш подходящ ъпгрейд за него, можеш да го добавиш, като отново натиснеш този бутон. Можеш да добавяш толкова обори, колкото са свободните места. След това можеш да поливаш и храниш цялата манифактура, за да започнеш производство. Увери се, че имаш достатъчно храна и животни за всички производства в манифактурата, защото в противен случай производството няма да започне!
   
  Последно редактирано от модератора: 22.12.18
 3. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Бахама Разсадник

  Тази нова постройка е склад. Можеш да го използваш, за да управляваш едновременно няколко дървета на острова. По този начин не само освобождаваш много място на полетата си, но също така пестиш и време, защото можеш да поливаш и ториш дърветата си едновременно.
  Първият го получаваш след активиране на статуя в Храма на маймуните:
  [​IMG]
  30 златни банана
  (от 50 ниво )
  А всеки следващ можете да закупите от магазина за 199 ЛГ.


  Прибират се в менюто с дърветата. Размера е 2*2 полета.
  И двете могат да се поставят едновременно на едно и също поле или на различни:
  Тропическия остров и Дъждовната гора.


  Добавените в Бахама Разсадникът дървета от острова ще започват и завършват зреенето си по едно и също време. Времето за узряване ще бъде равно на това, необходимо за дървото, което обичайно има най-дълго време. Ако зреенето вече е започнало, но искаш да добавиш ново дърво, тогава таймерът се нулира.

  [​IMG]

  Първоначално могат да се поставят по 6 дървета от острова в разсадника. След построяване на подобрение, вече можете да добавяте още 2 дървета (общо не повече от 8бр.). За това използвай бутона под мястото за добавяне на дърветата. Ще се отвори прозорец, в който ще видиш от какви инструменти се нуждаеш, за да добавиш ъпгрейд.
  Бормашините падат при обиране на складовете, а за да получиш строителни планове, [​IMG] трябва да завършиш специалния куест "Бахама Разсадникът" и "Разсадникът". Кликни върху бутона в ъгъла, за да посетиш Читалището и да разбереш каква задача трябва да изпълниш в куеста.
  Тези строителни планове са различни от необходимите за Менажерията и за Манифактурата.
  След като имаш всички необходими предмети, просто кликни и разсадника ти ще получи ъпгрейд! Можеш да прилагаш един ъпгрейд само към всяка манифактура. При построяването на подобрението, то само се поставят автоматично върху разсадника.
  [​IMG]  Кликни върху зеления знак плюс, за да поставиш дърво в разсадника си. Ако в инвентара си имаш подходящ ъпгрейд за него, можеш да го добавиш, като отново натиснеш същия бутон. Можеш да добавяш толкова дървета, колкото са свободните места. След това можеш да поливаш и ториш целия разсадник, за да започнеш зреенето.

   
  Кроканчо харесва това.
 4. –divane-

  –divane- Team Leader Team Farmerama BG

  Можете да поставите максимум 5 склада от вид на едно поле!