FAQ Бахама - Менажерия, Манифактура, Разсадник, Музей

Дискусията в/ъв "Бахамарама - тропическия остров" е започната от Кобрелия на 15.11.23.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Бахама Менажерия
  Тази нова постройка е склад. Можеш да я използваш, за да управляваш едновременно няколко обора на острова. По този начин не само освобождаваш много място на полетата си, но също така пестиш и време, защото можеш да храниш и поиш животните едновременно, както и да управляваш всички обори наведнъж.
  Първата я получаваш след активиране на статуя от Храма на маймуните
  (в стая 7)
  :
  [​IMG]
  45 златни банана
  (от 50 ниво )
  Също и/или да я закупите от магазина за 299 ЛГ.

  Прибират се в менюто с оборите. Размера е 2*2 полета.
  И двете могат да се поставят едновременно на едно и също поле или на различни:
  Бахамарама и Дъждовната гора.
  Добавените в менажерията обори ще започват и завършват производството си по едно и също време. Времето за производство ще бъде равно на това, необходимо за обора, който обичайно използва най-дълго време. Ако производството вече е започнало, но искаш да добавиш нов обор, тогава таймерът се нулира. Затова започвай само когато имаш готовност.
  [​IMG]
  Първоначално могат да се поставят само по 4 обора в менажерия. След построяване на подобрения за нея, вече можете да добавяте повече обори - до 8 обора в менажерия. Използвай бутона под мястото за добавяне на оборите. Ще се отвори прозорец, в който ще видиш от какви инструменти се нуждаеш, за да добавиш ъпгрейд.
  Бормашините падат при обиране на складовете, а за да получиш строителни планове, [​IMG] трябва да завършиш специалния куест "Бахама Менажерията" или "Менажерията". Те са същите, които са необходими и за обикновената Менажерия. Кликни върху бутона в ъгъла, за да посетиш Читалището и да разбереш каква задача трябва да изпълниш в куеста.
  След като имаш всички необходими предмети, просто кликни и менажерията ти ще получи ъпгрейд! Можеш да прилагаш два пъти ъпгрейди към менажерията. При построяването на подобренията, те сами се поставят автоматично върху менажерията.
  [​IMG]
  Кликни върху зеления знак плюс, за да поставиш обор в менажерията си. Ако в инвентара си имаш подходящ ъпгрейд за него, можеш да го добавиш, като отново натиснеш този бутон. Можеш да добавяш толкова обори, колкото са свободните места. След това можеш да поливаш и храниш цялата менажерия, за да започнеш производство. Увери се, че имаш достатъчно храна за всички обори в менажерията, защото в противен случай производството няма да започне!


  [​IMG] [​IMG] [​IMG]
  .
  Можете да поставите максимум 5 склада от вид на едно поле!
  .
   
 2. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Бахама Манифактура

  Тази нова постройка е склад. Можеш да я използваш, за да управляваш едновременно няколко производства на острова. По този начин не само освобождаваш много място на полетата си, но също така пестиш и време, защото можеш да храниш и поиш животните едновременно, както и да управляваш всички производства наведнъж.

  Първата я получаваш след активиране на статуя в храма на Маймуните:
  [​IMG]
  45 златни банана
  (от 50 ниво )
  А всяка следваща можете да закупите от магазина за 299 ЛГ.


  Прибират се в менюто с оборите. Размера е 2*2 полета.
  И двете могат да се поставят едновременно на едно и също поле или на различни:
  Тропическия остров и Дъждовната гора.


  Добавените в Манифактурата производства ще започват и завършват производството си по едно и също време. Времето за производство ще бъде равно на това, необходимо за обора, който обичайно използва най-дълго време. Ако производството вече е започнало, но искаш да добавиш нов обор, тогава таймерът се нулира. Затова започвай само когато имаш готовност.

  [​IMG]

  Първоначално могат да се поставят само по 4 производства в манифактурата. След построяване на подобрения за нея, вече можете да добавяте повече производства - до 8 бр. в манифактура. За това използвай бутона под мястото за добавяне на производствата. Ще се отвори прозорец, в който ще видиш от какви инструменти се нуждаеш, за да добавиш ъпгрейд.
  Бормашините падат при обиране на складовете, а за да получиш строителни планове, [​IMG] трябва да завършиш специалния куест "Манифактура" или "бахама Манифактура". Кликни върху бутона в ъгъла, за да посетиш Читалището и да разбереш каква задача трябва да изпълниш в куеста.
  Тези строителни планове са различни от необходимите за Менажерията.
  След като имаш всички необходими предмети, просто кликни и манифактурата ти ще получи ъпгрейд! Можеш да прилагаш два пъти ъпгрейди към всяка манифактура. При построяването на подобренията, те сами се поставят автоматично върху манифактурата.
  [​IMG]


  Кликни върху зеления знак плюс, за да поставиш прозиводство в манифактурата си. Ако в инвентара си имаш подходящ ъпгрейд за него, можеш да го добавиш, като отново натиснеш този бутон. Можеш да добавяш толкова обори, колкото са свободните места. След това можеш да поливаш и храниш цялата манифактура, за да започнеш производство. Увери се, че имаш достатъчно храна и животни за всички производства в манифактурата, защото в противен случай производството няма да започне!


  Можете да поставите максимум 5 склада от вид на едно поле!
   
 3. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Бахама Разсадник

  Тази нова постройка е склад. Можеш да го използваш, за да управляваш едновременно няколко дървета на острова. По този начин не само освобождаваш много място на полетата си, но също така пестиш и време, защото можеш да поливаш и ториш дърветата си едновременно.
  Първият го получаваш след активиране на статуя в Храма на маймуните:
  [​IMG]
  30 златни банана
  (от 50 ниво )
  А всеки следващ можете да закупите от магазина за 199 ЛГ.


  Прибират се в менюто с дърветата. Размера е 2*2 полета.
  И двете могат да се поставят едновременно на едно и също поле или на различни:
  Тропическия остров и Дъждовната гора.


  Добавените в Бахама Разсадникът дървета от острова ще започват и завършват зреенето си по едно и също време. Времето за узряване ще бъде равно на това, необходимо за дървото, което обичайно има най-дълго време. Ако зреенето вече е започнало, но искаш да добавиш ново дърво, тогава таймерът се нулира.

  [​IMG]

  Първоначално могат да се поставят по 6 дървета от острова в разсадника. След построяване на подобрение, вече можете да добавяте още 2 дървета (общо не повече от 8бр.). За това използвай бутона под мястото за добавяне на дърветата. Ще се отвори прозорец, в който ще видиш от какви инструменти се нуждаеш, за да добавиш ъпгрейд.
  Бормашините падат при обиране на складовете, а за да получиш строителни планове, [​IMG] трябва да завършиш специалния куест "Бахама Разсадникът" и "Разсадникът". Кликни върху бутона в ъгъла, за да посетиш Читалището и да разбереш каква задача трябва да изпълниш в куеста.
  Тези строителни планове са различни от необходимите за Менажерията и за Манифактурата.
  След като имаш всички необходими предмети, просто кликни и разсадника ти ще получи ъпгрейд! Можеш да прилагаш един ъпгрейд само към всяка манифактура. При построяването на подобрението, то само се поставят автоматично върху разсадника.
  [​IMG]  Кликни върху зеления знак плюс, за да поставиш дърво в разсадника си. Ако в инвентара си имаш подходящ ъпгрейд за него, можеш да го добавиш, като отново натиснеш същия бутон. Можеш да добавяш толкова дървета, колкото са свободните места. След това можеш да поливаш и ториш целия разсадник, за да започнеш зреенето.


  Можете да поставите максимум 5 склада от вид на едно поле!
   
  Кроканчо харесва това.
 4. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Бахама-Музей

  Тази нова постройка е склад. В него ще можете да поставяте няколко предмета.
  По този начин се освобождава място на полетата. Също така се пести време, защото предметите се обират едновременно.
  Може да се получи след активиране на статуя в Храма на маймуните за 105 златни банана.
  [​IMG]
  (в стая 12)
  След отключването на Бахама-музея ще имате възможност да поставяте до два музея на полето,
  като единия се взима от Храма на маймуните, а другия се купува от Магазина на фермера за 399 лг.
  Прибират се в менюто с декорациите. Размерът е 2*2 полета.

  Поставените в Бахама-музея предмети ще започват и завършват "зреенето си" по едно и също време. Времето за "зреене"
  ще е равно на това на предмета с най-дълго "зреене". Ако "зреенето" вече е започнало, но се добави нов предмет,
  таймерът ще се нулира и "зреенето" на всички поставени предмети започва отначало.

  Първоначално в Бахама-музея чрез бутона "+" могат да се поставят само до 4 предмета, без значение от техния размер.
  След неговото първо подобряване могат да се поставят до 6 предмета, а след второто подобряване - до 8 предмета.
  Подобряването се извършва чрез бутона "Вземи още слотове", след това се отваря прозорец
  с необходимото и действието се завършва с натискане на "Ъпгрейт".

  [​IMG]

  За всяко от двете подобрения са необходими:
  8 Строителен план за Музей
  10 Бормашина
  10 000 Тухли
  4000 Керемиди.
  Строителните планове за Бахама-музея се получават като награда при изпълнението на всички куестове в читалището за Музей.
  Бормашините изскачат само при обиране на складове, а останалите инструменти - при обиране на всичко.

  [​IMG] [​IMG] [​IMG]


   
  -wwall- и .TAINNA. харесват това.