Анкета: Какво бихте искали да видите в следващо събитие?

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Mrs.Capricorn, Jan 13, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Какво бихте искали да видите в следващо събитие?

1. По-малко растения на събитието

11.8%
  2. Повече стъпки за конкретно време (подобно на Куест "Гастрономия")

1.0%
  3. По-разнообразни задачи и нова механика на събитията

7.9%
  4. Теми, свързани с конкретни страни

4.6%
  5. По-голяма продължителност на събитията

11.8%
  6. Подобряване на наградите

61.5%
  7. Напълно съм доволен от настоящите събития

1.4%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Тук може да дадете своя отговор на зададения Ви въпрос.
    Изберете само един от отговорите, моля.

Анкетата ще остане отворена до петък в 19:00 ч.

Екипът на Фармерама​

sinkara10 and [[Fermerkaa]] like this.
  2. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Last edited: Jan 13, 2015
  3. crazyfreak82

crazyfreak82 Младши експерт

Аз бих искал повече участие на растенията на острова и съответно повече награди ориентирани към него точки опит редки дървета и т.н.

kaka_Galq and jivkaconeva like this.
  4. mell

mell Редовен

Бих искала да има нов занаят в който да намират приложение и животните (не само растения, дървета и производства) - напр. готвач, но да се помисли и за намаляване на времето- и то съществено напр. 30 или 50%- за отглеждане на съответното животно с продукт от новия занаят.

kossebosse and jivkaconeva like this.
  5. xari_myri

xari_myri Ветеран

давземат да пуснат онова дърво кадето дава гулдени че стия есемеси ми изтаня банковата сметка xDxDxD

6. -.kiki12345.69-

-.kiki12345.69- Обитател

Хареса ми последния куест,-ако продължава така ще завършим селекциите в читалището по бързичко(така ми се струва)

7. sladkatageri123

sladkatageri123 Прохождащ

Променете наградите на Рошко, и аз искам да има дърво за лалогулдени. В някои куестове се иска доста продукти а наградите са ............. и това променете. Направете и повече куестове за златни банани.....

8. baba17070

baba17070 Стажант

пускайте банани и дърво за гулдени може и киното да работи

9. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Иска ми се във временните куестове да са включени растения, дървета и животни от високите нива. Нека всички, които са се трудили да достигнат 90-95 ниво да получат подобаващо възнаграждение.

10. elei52

elei52 Кандидат за признание

Да проработи това кино най-после, и банани като награда на някои събития, защото само с нивата е много трудно да се набавят.

11. IceAge

IceAge Стажант

Добре е и ако ни стимулират малко повече с наградите. Сякаш се изгуби играта с годините. Спомням си първите събития за Коледа с едни изскачащи подаръчета, наградите бяха супер, както и много други събития. Имаше тръпка, сега почти я няма. Нов обор - имаме стотици, ново дърво, мястото не стига за толкова много.....

12. -agronoma-

-agronoma- Прохождащ

добре е да може в "Небесната градина" да се поставят всички предмети носещи ТО, а не само някой
    и дървото за лалогулдени не е хич лоша идея, също и повече куестове за тропически ТО, както и наградите към всички куестове да са по - ЯКИ

Last edited: Jan 14, 2015
    ..koni.. and FrozenKiss like this.
  13. yanina494949

yanina494949 Редовен

..koni.. and FrozenKiss like this.
  14. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

На колегите ще бъде изпратен резултата на анкетата, в предварителното формулирани отговори по-горе. Всяка своя идея можете да оформите в конкретния раздел и тя също ще им бъде изпратена като предложение за въведение в играта.

15. vili1963

vili1963 Прохождащ

пускайте златни банани за бахарама, дърво за гулдени и МОЛЯ пуснете това киното да работи

..koni.. and sladkatageri123 like this.
  16. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Това със сигурност ще зарадва много българи, аз съм ЗА.
    Крайно време е да получаваме банани вместо звезди или да измислят нещо за обмяна:звезди за банани.
    Да се дават по-добри награди, да може повече хора да се амбицират и да играят евентите, нека броя на евентите да е по-малко, но за сметка на това, наградите да са по-стойностни.

Melinda_037 and sladkatageri123 like this.
  17. sladkatageri123

sladkatageri123 Прохождащ

трябват ни още полета

-agronoma- likes this.
  18. megi1111

megi1111 Прохождащ

Здравейте аз искам всичко което ни се предлага да бъде много изненадващо и симпатично искам още нова градина за растения искам дървото на кристали защо само се говори а нищо не се прави защо в повечето програми в фермата няма кино и няма кристали всички това се оплакват просто не е честно спрямо нас играчите чао на всички

sladkatageri123 likes this.
  19. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Може да направите и тематични куестове и евенти, както например миналите евенти с понитата и Рапунцел, само че с други анимационни герои. Искрено се надявам да има още едно Българско събитие във фермата. Съгласна съм и за това дърво за лалогулдени, а също и за дърво със златни банани, дърво със звезди, с пенита, супер храна и др.
    И дано да пуснат това кино (ако няма рекламодатели, поне игрите да пускат, когато няма евенти и куестове), а ако не става да го махат и на негово място да сложат Рожко Барабожко и от там да си взимаме подаръците, а на негово място могат да сложат едно допълнително поле - или само за дървета, или само за обори (за сеене имаме достатъчно полета). :)

20. gevre4e

gevre4e Стажант

няма ли да пускате най - накрая търговията и размяната на обори ! Чакам гоот доста време и искам да си разменя голяма част от инвентара за друг???

hrisy99, julieta30 and -agronoma- like this.
Thread Status:
Not open for further replies.