Актуализация на старите редове в "Небесната цветна градина"

Discussion in 'Актуализации и идеи' started by milkoga1, Nov 13, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Желаете ли актуализация на старите редове в "Небесната цветна градина"с цел покачване на ТО и ТрТО

Poll closed Nov 27, 2017.
  1. Да

92.9%
  2. Не

7.1%
  1. -niksan-

-niksan- Обсебен

Обновиха точките на нивата който се искат,
    Да сложат по една нула или дори две нули ,към всички редове които дават точки.Не само редовете който дават точки и тези който дават МП
    Всички който сме играли тези задачи, да бъдем възнаградени:):)
    Всички нови редове да бъдат с награди над 1 милион точки :)
    Не може само ,да искате от нас,зарадвайте играчите ,за положения си труд:)
    Сега всеки ден ако събирам при обиране на небесните редове за фермата и за острова общо по 15 милиона точки няма да откажа тези точки да са 150 милиона

Last edited: Mar 12, 2019
  2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Да, даже трябва да обновят точките и МП на старите цъкалки. Колко труд и колко реални пари сме вложили в тях само ние и БП знаем. И все още има цъкалки в пиратския залив, които дават много малко точки за хиляди и милион МП. Това е смешно.

3. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Аз предлагам, всички редове, които дават до 1000 то или мп, да им се добавят бонуси, като:
    купон за техника 1 час, 1 СХ, 1 СТ, 1 ЛГ, плюс 1 бройка за 1 час и много други полезни неща:p:music:.
    Зарадвайте ни, моля.

4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

О дааааа гласувам с две ръце, ако може и с краката :D

5. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Незнам как БП ще чуе нашия глас, но ми се иска написаното да не остава само архив>:(, на къртовия труд, който полагаме, да получим и нещо по-добро като награда.
    Аз имам много свободно време, понякога ставам и вечер, но нека помислят и за хората, които работят, имат семейства, деца, задължения, когато седнат на компа да оправят фермите, наистина да си починат и забавляват, не да им се изправят косити от хилядите бройки растения и изкачащи, стига да мислят за тези, които могат да завършат евента само с кошници.

6. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

От страна на нашия екип няма спънки. Предават всичко по веригата нагоре. Там някъде се бавят, но вярвам, че ще стане

-niksan- and dedoto like this.
  7. -niksan-

-niksan- Обсебен

Щом всичко се предава
    Аз имам желание ,вече всеки ред който има в задача, да има проценти като награда ,за повече точки.

AsparagusMintCandy and .TAINNA. like this.