Активиране на занаят

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by joko_27, Jun 14, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. megilana

megilana Подрастващ автор

И аз си мислех да направя същото, но реших, че ще бъде нахално от моя страна. Явно в играта няма да прозвучи така :) Благодаря ти :)

маринката74 likes this.
  2. megilana

:) Просто нямам търпение да видя какво ще стане...

маринката74 likes this.
  3. joujoujouj

joujoujouj Полубог

xDxD толкова "малка" и вече толкова талантлива :p (параграф 13 - многопостие)
    ПП: То май и аз съм плътно там - в тоя спам :oops::oops:
    ПП1: Едно е сигурно - тази игра калява нервите и волята, и възпитава в търпение xD

4. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

При нея не се брои! xD Постовете й са на две различни страници! xD Ще й го отчетем за двупостие и ще я глобим само с един пълнен шаран! :p
    А когато свърши търпението, започва издръжливостта...

5. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Хм...склонна съм да си затворя едното око, ако изкара и винце (кило):music:

...и преоткриване на родния език цветистостта :oops:;)xD

.water. likes this.
  6. маринката74

маринката74 Кандидат за признание

xDxDxD Ама затрудняваш ме с такива труднопрочитаеми и труднопроизносяеми думи. И Лъчо запелтечи и се оплете и аз като по-по-най да му я прочета и да се направя на умна вързах езика. Много го налазихте това дете - шаранче, винце ... да строи цветарница или да гушва печката? ;)
    megilana,

недей, леля, да пълниш шаранче и да точиш винце. Те Жу и Аида са бърборани, винаги засмяни и дори да имаш ферма от лани, пак ще ти дадат съвети отбрани!

joujoujouj and .water. like this.
  7. .water.

.water. Обсебен

Я си напълни шаранче и го удави после във винце ,за по лесно преглъщане цветарницата няма да ти избяга ако много искаш да разбереш какво ще се случи като я отвориш има фермери ветерани те ще ти кажат;).

8. .water.

.water. Обсебен

Жу накараме да се изчервя ха на срички я четох като рекох на един път не ми се получава какви производни казах детенце се спука да се смее с мен със сълзи и той се пробва докато я кажем голям смях падна,че и състезание си направихме кой пръв ще я каже правилноxDxDxD

joujoujouj likes this.
  9. megilana

Не ме засрамвайте, аз наистина съм нова, нищо че бързо минах 40-то ниво, то си е направо от мерак :) Не знаех, че съм писала на две места, още се лутам във форума, още не знам кое първо да направя, че да дойде по-лесно второто, но ще се науча :) Добре че ви има да помагате :) Хапнете си рибка довечера, полейте я с винце и да сме живи и здрави :)

10. joujoujouj

joujoujouj Полубог

xDxD аз на рима я курдисах! А питате ли ме, как я изписах? :p
    Те ви още малко, да се упражните ;) Мисля, доста ще се затрудните xDxD

Хайде де, не се коси, всички тръгнахме оттам :) Дали?! :eek:o_O;)

11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ти пък не се засрамвай. Има една приказка, че с питане до Цариград се стигало. Питай за всичко (игра, форум и т.н.), няма нищо по-хубаво от любознателността. (И закачки от фермерки-бърборани ще има, то си върви с играта.)
    :):):)

12. musha_buba79

musha_buba79 Напреднал

Искам да попитам за миксера в занаята спа... Смесих три неща и получих бонус +1 за бахама. Но освен това се появиха 3 броя плодови парченца - злато. Не ми е ясно те за какво са и как да ги използвам?

13. mushnuk

mushnuk Жива легенда