Аз пред вас

Дискусията в/ъв "Представяне на играчите" е започната от KARAKONJO на 28.6.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. БашФермер

  БашФермер Генерал

  хихихих ти пък, как да не се купува заради него. караконджо е марка за качество и на фона на нашето гмо неговите био продукти са световно известни.
   
  Doremi и -georgi88- харесват това.
 2. -georgi88-

  -georgi88- Главен болярин

  ха ха за това не се сетих-ма явно на моя пазар не е много известен-ще го имам навпредвид.....Даже ко трябва и реклама ще правя
   
 3. .water.

  .water. Адмирал

  ,,а защото парадрират как са свършили за половин или един ден,, с риск да ме захапят тук съм съгласна с него .Не виждам някой да е обсъждан повече ,защото е различен за добро ,лошо или от инат просто е различен.И давай всеки да да се изкаже да покаже колко е умен и духовит леко да се подиграе на негов гръб да се забавлява ,но често в думите му има истини . И аз не съм култивирала прословутия карамфил ама ,защо да го правя като не ми трябва само ,защото някой го е направил?Нямам нужда от моментно поникване.Някои гледат животни други си държат фермите на цъкалки трети имат само дървета тях обсъждатели ги? Не.Тема за друг играч има ли? Не.Къде бяхте когато го наричаха НЕОРИЕНТИРАН младеж и с разни други епитети само ,защото мнението му е различно?А нямаме ли и ние всички малко вина за държанието му?Всеки индивид се опитва да се бори когато е нападнат.,,Аз пред вас,,на Караконджу заприлича на бъбрив чат на пъпчасали пубертети дето ги лашка хормона и някъде трябва да намерят отдушник.
   
  mushnuk харесва това.
 4. KARAKONJO

  KARAKONJO Адмирал

  Аз рядко пускам продукция на пазара - затова куповачите се избиват.
  Преди дори едни ябълки да пусках се връщаха че не са продадени. Сега почти нищо не се връща. Много рядко.
  Ананасовите сладки да речем или венците. Ей сега ще метна едни сватбени аранжировки да видите как преди понеделник някой ще ги е глътнал.
  Аз да речем не гледам само цената на продукта. Гледам и ника на продавача. Ако ника не ми хареса - значи продавача не е свестен и няма да го купя. По добре на 2-3 пъти по висока цена, да зарадвам някой отчаял се фермер, който мисли че ще му се върне продукцията. :music:
   
 5. BUTTERFLAYS

  BUTTERFLAYS Пазител

  ............ : O................!!!!!!

  Пък баба ми казваше...."Гордоста, мойто дете, е най-лошия грях, защото от него произлизат всички останали."
   
  milkoga1, .TAINNA. и -georgi88- харесват това.
 6. fermer4etoo1970

  fermer4etoo1970 Адмирал

  И аз ще рискувам... Преди няколко часа постна, че си спечелила от експреса впечатляващите 15 морски кончета и над 10 розови слона. Много хора (включително и аз) харесаха поста и НИКОЙ не написа, че парадираш или че служиш на тъмни сили. Та, добре е човек да бъде по-обран с квалификациите и обобщенията... И честито ти ниво 200! :)
   
  .TAINNA. и .water. харесват това.
 7. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

  ти ко дириш тук съ чудя:eek::eek:
  айде, пъпчасали пубертети дето въ лашка хормона марш в ъгъла. е на аз съ засрамих:oops:[​IMG]
   
  DILQNADELI, .TAINNA., -georgi88- и още 1 човек харесват това.
 8. .water.

  .water. Адмирал

  Еха сладурка:D:D:D
   
  .TAINNA. харесва това.
 9. .water.

  .water. Адмирал

  Благодаря.Ако съм написала нещо за мен няма значение дали ще се хареса или не.Определено служа на тъмни сили още обаче съм в търсене лутам се между няколко(не е е лесен пубертета карам вече 4ти).Но с Караконджо понякога се прекалява .Има си трески за дялане като всеки човека и той прекалява за това си има хора да го санкционират.
   
  Последна редакция: 30.9.18
  .TAINNA. харесва това.
 10. БашФермер

  БашФермер Генерал

  ама нека да е различен в мнението си, няма лошо, да играе както си иска. аз също нямам култивиран карамфил и съм го казвал не веднъж, тук става въпрос за изказа му. слага хората под общ знаменател и започва да обижда. на тези, които бързо приключваме с евентите, също е вид стратегия, за да остава време за други неща. по тази логика той се бърка в тяхната игра. от много време не съм виждал никой да му дава наклон как да играе, но той не спира да излива яда си, сам го каза, че го е яд. на какво? има го в играта, разрешено е и никой не е против правилата, следователно няма право да обижда в яда си, а може да се постарае. нищо повече.
   
  Doremi, .TAINNA., -georgi88- и още 1 човек харесват това.
 11. БашФермер

  БашФермер Генерал

  а как разбираш кой е отчаян и кой не? продължаваш да бълваш глупост след глупост, а тук никой не ти е дал акъл за играта, ти този с нестихващите съвети.
   
  milkoga1, Doremi и .TAINNA. харесват това.
 12. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

  комшу, не съ обяснявай, ам марш у ъгъла:pxD
   
  .TAINNA. харесва това.
 13. БашФермер

  БашФермер Генерал

  дигам ръцете, някой да иде за орехи, ще се жертвам на колене.
   
  .TAINNA. и sm0uk3r71 харесват това.
 14. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

  ощи малко и мезе за орехите ще поискашxD
   
  БашФермер и .TAINNA. харесват това.
 15. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

  Разсмяхте ме до сълзи Как да не ви обича човек xDxDxDxDxDxDxDxD
   
  sm0uk3r71, Doremi и БашФермер харесват това.
 16. KARAKONJO

  KARAKONJO Адмирал

  Ами близо е до акъла да се сети човек. Колкото по-назад е офертата, толкова по голям е шанса на продавача да му я върнат обратно. И гледам и купувам понякога дори на двойно по-висока цена.
  За мен при покупките основният критерий не е цената, а бройката. Ако някой наглец е пуснал 10 офертои с неща, излизащи на по 1 милион всяка оферта, значи че иска бързо да забогатее. Ми няма да му помогна, да се помъчи.
  Ще си купя това, което е 1-2 бройки, дори да е на двойно по-висока цена и да е в самият край на сергията.
  Случвало се е да изкупувам на други търговци продукцията просто защото цената на която ще пусна своята е доста по - ниска и ми с еоебзсмисля продажнбата. А като купя до определена цена, която мен ме устройва - хем повече за продаване, хем и си пускам на цената която аз искам.
  Да речем орехи - пуснали с аги 700-800 цена, обаче някой с еизхитрява и ги пуска на 400. Обаче мен не ме устройва д аги пусна на 300, искам да ги пусна на 600. Ама как да стане, като първата оферта е 300. Затова - изкупувам противниковата стока и пускам моята както съм си наумил - на 600.
  Пък ако е мислил да си я продава сам на себе си - сори - да е побързал. Кой преварил, той заварил.
   
 17. БашФермер

  БашФермер Генерал

  дори и не подозираш в каква голяма заблуда си, но няма да ти обяснявам - първо защото няма смисъл и второ щото си прави каквото искаш, но определено ме разсмиваш с разсъжденията си.
   
  sm0uk3r71, .TAINNA. и Doremi харесват това.
 18. DILQNADELI

  DILQNADELI Обсебен

  вие за държанието му спрямо другите говорите той как продава и купува си пише Баш няма смисъл да се хабиш бъди над нещата
   
  sm0uk3r71, .TAINNA. и Doremi харесват това.
 19. БашФермер

  БашФермер Генерал

  аз одеве му го казах, но на него или така му отърва, или просто не разбира...не знам, той е друга вселена
   
  sm0uk3r71, .TAINNA. и Doremi харесват това.
 20. DILQNADELI

  DILQNADELI Обсебен

  не само ти всички това се опитват да кажат, не играта да си промени, а държанието спрямо нас и тонът с който ни говори но явно това няма как да стане за съжаление
   
  sm0uk3r71, БашФермер и .TAINNA. харесват това.