Аз пред вас

Дискусията в/ъв "Представяне на играчите" е започната от KARAKONJO на 28.6.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. БашФермер

  БашФермер Генерал

  ще ме прощаваш ама този не е анонимен, проверявай преди да квалифицираш. от 2014 е тук, а баба ти меца е регнта днес с цел ;)
   
 2. milkoga1

  milkoga1 Господар

  Я вземете се сдобрете(въпреки че не сте скарани),забравете и простете.И без това живота е изпълнен с прекалено много негативизъм и омраза, не го прехвърляйте и тук, не е хубаво.А и вижте къде пишете, в коя тема и как е озаглавена и се замислете....Нормално е в човешката природа да се изтъква собственото "АЗ", но понякога това отблъсква и наранява.Хубаво е понякога човек да си каже:"да, сгреших, не съм прав, обидих".Дори и да не го признае на всеослушание, достатъчно е да си го признае пред себе си(това важи и за мен включително).Да, на човек понякога му писва, избухва, нормално.Но в един момент е хубаво да се ударят спирачки, някой да отстъпи, и да се възцари ЛЮБОФФФ(малиии, аз трябвало да са родя по време на хипи движението през 60-те год.на миналия век):p
   
  sm0uk3r71, Торнадо73, aylakz и 2 други харесват това.
 3. Торнадо73

  Торнадо73 Пазител

  Я близнакът на Конджи :)....то не е нужно да ти дреме за някой освен може би за майка ти която не те е възпитала добре,няма защо да се опиташ да изпъкваш пред нас,освен с дрънканици нищо съществено не се забелязва :)
   
  DILQNADELI харесва това.
 4. fermer4etoo1970

  fermer4etoo1970 Адмирал

  Хайде да не закачаш майка ми, а?

  Когато сгреша си признавам и се извинявам, нямам проблем с това.

  Погледнах, че това е 9-тия пост, да не е пълен анонимник, полуанонимник е.
   
 5. Торнадо73

  Торнадо73 Пазител

  Хич даже,напротив препоръчах ти да ти дреме много за нея :) хайде да не се палиш а....или и аз съм анонимка,ти да не очакваш те галим с перце като нямаш уважение към никой :)
   
 6. fermer4etoo1970

  fermer4etoo1970 Адмирал

  За това не се тревожи, обичам си я и се грижа за нея :) От теб специално не съм очаквал майка ми да споменаваш, но това е защото не съм те познавал явно.

  Не я знам тая баба меца, ама май има някаква истина в това за глутницата.

  Ако сте приключили, да си лягам, а? :)
   
  Последна редакция: 3.2.18
 7. БашФермер

  БашФермер Генерал

  буря, недей с рогата, нежно ;) кога е да се обиждаме като баба меца и да показваме колко псувни знаем няма смисъл въобще да комуникираме. аз за тва и не избухвам, гледам леко да се случват нещата ама на края пак ще сме ние глутницата. ама кво да се прави като сме от сумати години тук и си знаем и кътните зъби, заедно много години сме се и плюли и сме се веселили. пръкват се нови, искат помощ, а после сме глутница... ама не си заслужава за тва за ядем банани, кога е трябвало сме ги яли, сега ще се крием под чадъра :D ние двамата сме живият пример, редовноо може да се ядем ама като опират нещата до опит и игра можем да мелим брашно.
   
  sm0uk3r71 и DILQNADELI харесват това.
 8. Торнадо73

  Торнадо73 Пазител

  За да оставим изцяло настрана жената ще предположа че държанието ти е плод на стрес и напрежение...правилно лекуват се със сън :)
   
 9. fermer4etoo1970

  fermer4etoo1970 Адмирал

  Няма проблем, Баш, нека си излее човека болката. Само един по един пишете, не се нахвърляйте вкупом, че ми е малко трудно да ви насмогна.

  Ще те разочаровам може би, никакъв стрес и напрежение не изпитвам, много съм си добре. В смис ще остана, колкото е необходимо...
   
 10. Торнадо73

  Торнадо73 Пазител

  Мисля бях споменал тук се помнят или играчи или истерични изблици и скандали,всеки би могъл да бъде в даден момент срещу някой но липсва елегантният духовит и смислен спор,за съжаление той се постига само чрез взаимното уважение.....
   
 11. fermer4etoo1970

  fermer4etoo1970 Адмирал

  Много си прав, нищо елегантно и духовито нямаше в репликата за майка ми, но както виждаш не ти се сърдя :)
   
 12. БашФермер

  БашФермер Генерал

  ей тва не ми харесва в теб, как лавираш и колко си хлъзгав, така извърташ нещата....сори за израза - като жена. одеве за мнението - ти имаш постове след това ама на нас правиш забележка. сега така ми извърташ думите все едно те защитавам и тръгвам срещу бурята. не харесвам хлъзгави хора, а директни.
  само призовавам за спокоен диалог, без намеса на родата ;)
   
 13. fermer4etoo1970

  fermer4etoo1970 Адмирал

  Така ли ти прозвуча, извинявай Баш! Нямам илюзии, че ще ме защитиш за каквото и да е. Не знам защо приемаш всеки мой пост много лично. Както вече казах, след поста на Калея ми направи забележка, приех я , извиних се. Дамата реши да се включи, отговорих и на нея. Сега се включват още маса хора от компанията, отговарям и на тях.
   
 14. Торнадо73

  Торнадо73 Пазител

  Моя грешка ама помислих че с галантността си на Вие та затва с рогатаxDxDxD
  То знай ли са мъж-жена,жена-мъж мой да пише жената на човекът,решила е да му помогне с мотиката и си драска с насxDxDxD
   
 15. БашФермер

  БашФермер Генерал

  ами наистина си хлъзгав, понякога като чета в акъла ми изплува следния диалог:
  тя: хайде да седнем някъде да хапнем
  аз:не съм гладен още, ти огладня ли?
  тя:ти сега какво за дебела ли ме мислиш?

  а може да е толкова просто, примерно
  аз:пие ми се бира!
  тя:пак ли?
  аз:отново!
   
 16. fermer4etoo1970

  fermer4etoo1970 Адмирал

  Няма проблеми, не съм си бъбрил с теб до сега, но ето, че и този пропуск е поправен.
   
 17. fermer4etoo1970

  fermer4etoo1970 Адмирал

  Ааа тук изобщо не си прав! Пие ли ми се бира, директно си го казвам! ... Ти всъщност да не ме каниш хлъзгаво на по бира, а? :)

  Докато си бъбрим сладко, скочих едно ниво нагоре, поразцъках фермата и ако няма какво друго да казвате, да приключваме за тази вечер, а?
   
  Последна редакция: 3.2.18
 18. –divane-

  –divane- Team Leader Team Farmerama BG

  Грозно, много грозно, не знам дали знаете, ама чедъра вижда ип-та, вижда от тоя ник къде другаде е влизано .... особено като си сложи очилата много работи вижда.

  Нарочно ще ви оставя, всеки да чете и да си вади изводите сам.
   
 19. xari_myri

  xari_myri Ветеран

  Грозно, много грозно, да попитам само такава простотия по другите форуми допуска ли се?8)8)
   
 20. dedoto

  dedoto Адмирал

  Грозно, много грозно, да попитам само такава простотия по другите форуми допуска ли се?8)8)

  може би хората се занимават повече с фермерски му раоти? та знаи ли човек ама нали сме си пусто българи и си имаме тертипи 1000......... а езика ни е толкова разнообразен/цветущ/ та можеби затова ни е по отпуснат каиша:music: