Ферма

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от a.k.r. на 6.5.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. a.k.r.

a.k.r. Прохождащ

Здравейте.Имах ферма преди няколко години , но спрях да играя.Реших днес да вляза и за мое учудване фермата ми е нулирана.Наложи се да започна от 1 ниво!!!! Всико което бях натрупала като запас се е изчерпало!!! Някой би ли ми обяснил защо се е получило така и моля за някаква проверка

ИД55427771

2. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Това ид е на ферма създадена днес, а не на такава съществувала някога.

a.k.r. харесва това.
  3. a.k.r.

a.k.r. Прохождащ

Е нали точно това обясних, че фермата е създадена преди да речем 5г (не помня с точност)Достигнах до 80 и някое си ниво и спрях да играя.Днес реших да вляза и фермата беше на1 ниво !!! В момента съм на 3 без абсолютно никакви ресурси от преди !!! Всичко се е изтрило!! Защо и къде е всичко??????

4. –divane-

Значи фермата не е била с този ник, а нещо друго. Няма друга такава, дори спряна поради неактивност. Няма вариант съществуваща ферма да се върне на 1-во ниво и да трябва да я регистрираш на ново.

a.k.r. харесва това.
  5. a.k.r.

a.k.r. Прохождащ

Фермата си беше с този ник.Но е е изпразнена и върната на 1 ниво!!!!!! Не знам точно как да го обясня ,И значи след като имате правомощия можете да проверите кога е създадена , кога спрях да играя.И само да отбележа , че не получих отговор защо епразна фермата и върната в 1 ниво. МОЛЯ

6. milkoga1

milkoga1 Господар

Мисля че ти отговориха пределно ясно и коректно.ИД то на тази ферма показва че е създадена днес, и също че няма възможност ферма да бъде върната назад в нивата.Ти просто днес си създал/а нова ферма.

7. –divane-

Пак казвам, че това не е възможно. Някъде бъркаш и 1 буква разлика да има вместо да е на Български да е на Английски, това е коренно различен акаунт.
    Дори самото ид показва, че това е нова ферма по-старите са със 19-22-32.....

a.k.r. харесва това.
  8. a.k.r.

a.k.r. Прохождащ

Да , грешката е моя явно старата е изтрита.

9. kalinamalina1983

kalinamalina1983 Напреднал

може и да не е изтрита ,имаше периоди доста време ме нямаше в играта но нямах проблем Спомни си ид то ако не може да имаш нещо побликувано във форума все пак е следа и ще се разбере какво е станало. има архив.

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.