Фермата ми е блокирана

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от ТИН на 15.2.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. ТИН

ТИН Обитател

Не мога да вляза във фермата.
    Моля,направете проверка.
    ИД:46862041

2. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Не е влиза се нормално.

3. hrihi

hrihi Стажант

Проблема е в моя компютър-на моя компютър не зарежда играта днес от 20:00 часа.
    Внука ми от неговия компютър също влиза.
    Има те ли идея какво може да блокира фермата само на моя компютър ?

4. tani1980

tani1980 Полубог

Стара версия на флаша, Мозила или Хром, не зная какво ползваш - също може да не е обновена.И не на последно място - да изчистиш кеша.

5. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Опитай и с друг браузар.

6. hrihi

hrihi Стажант

Всичко , което казвате съм направила.От всички други компютри се влиза-само от моя не може.Това е от месец.Пълна мистерия !

7. sabchooo

sabchooo Велик майстор

обади се на доставчика си и питай да не са те блокирали към тези адреси, внука ти при теб ли живее. От един рутер ли ползвате интернет?

8. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

На този комп, от който не може да се влиза, има програма, която блокира сайта на играта. Провери си компа. Антивирусната може да е включила опция за блокиране на сайта. Програма за блокиране на реклами или друг софтуер, който ти е инсталиран също може да доведе до блокиране на някои сайтове. Ако си с Win10 провери в дефендъра. Провери настройките на всеки софтуер, инсталиран при теб. Някоя програма ти блокира играта. Ако нямаш познания, помоли някой да ти види компа.

Последна редакция: 16.2.18
  9. hrihi

hrihi Стажант

Не живее при мен и не ползваме един и същ рутер.

10. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Имах такъв проблем, излезе че са блокирали сайта за всички от доставчика . Обадих се и го оправиха веднага.

11. БашФермер

БашФермер Генерал

хмммм идва ми на акъла някой да е забранил адреса на фермата от компа, трябва да е действал глобално щото иначе щеше да влиза от друг браузър и да не влиза само където е забранено.
    я направи една снимка да видим какво изписва като опиташ да влезеш.

и тва го има обаче казва, че от друг комп /разбирам на същия адрес/ влиза, ако ползват едно wifi би трябвало да не е това. аз си мисля за настройки или за флаш.

а тва не го видях, че не сте на един адрес. тогава или нета, или има забрана компа.

Последно редактирано от модератора: 17.2.18
  12. goho2

goho2 Стажант

имам няколко ферми-днес е блокирана една ферма/за различно време-1,2,-до седмица/тя се оправя-друга се блокирва...и така вече месец...

13. БашФермер

БашФермер Генерал

е снимай де да видим кво става като не отваря.
    значи проблема не е нито в сайта, нито в доставчика, щом като не отваря една, а отваря друга тия неща са си в ред. сигурна ли си, че не бъркаш паролите. използваш ли автоматично въвеждане, ако да пробвай ръчно. но загадката става все по-голяма, дай снимка. щото на блокирана ферма излиза страница с огромен червен надпис, дай да видим при теб как е. а и люси каза, че не са блокирани.

14. goho2

goho2 Стажант

нищо не излиза/никакъв надпис/-фермата се изключва и излиза от играта-в момента последната блокирана е достъпна
    паролите не бъркам ,защото са написани на лист пред мен

15. БашФермер

БашФермер Генерал

има някоя бутната настройка, може да е и от запаметените пароли, ама така няма да се разберем, трябва да се види, не можеш ли да снимаш

16. goho2

goho2 Стажант

нямам запаметени пароли
    сега пиша от фермата,която беше блокирана днес до 17:00 часа
    какво да снимам,като сега всичко е наред....утре сутринта ще видим ще има ли блокирана ферма/но това е от месец време/

17. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Да не би пък да играете ,няколко човека от различни места на един акаунт ( деца, родители, приятели - знаещи ник и парола) и някой да се логва по едно време с теб.

milena7004 харесва това.
  18. goho2

goho2 Стажант

живея сама-само аз ползвам този компютър-никой не ми знае паролите
    днес/17.02/имам две блокирани ферми
    но нали ми дадоха лаптоп децата та на него без проблем влизам в "блокираните"
    ...но това решава проблема временно...

19. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

ами проблема е в твоя телевизор не видам от тук как някой може да ти помогне

20. ТИН

ТИН Обитател

разбира се-просто споделям дали някой е имал такъв проблем...

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.