Подобрения и поправки в играта

Дискусията в/ъв "Технически известия" е започната от zwezdi4ka на 8.7.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. zwezdi4ka

  zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG


  Здравейте, фермери!

  Ето и какво ново можете да видите в играта след днешната синхронизация:​

  1. Активираните редове в Небесната градина вече имат таймер, който съдържа и минутите , които остават до повторното му активиране.
  2. Старите тайнствени стръкчета за острова съдържаха някои от дърветата за фермата след "излюпването им". Тази грешка вече е отстранена, стръкчетата за острова дават само дървета за острова.
  3. В менюто с предметите (вазичката в лявото меню) в раздел "Консумативи" вече можете да намерите и всичките налични продукти от занаятите и купоните за техника. Ако използвате бутона "Използвай" под всеки от тях, ще активирате продукта или купона.
  4. В същото меню (с вазичката) ще намерите и сандъците с инструменти (награда от куест или подарък от приятел) и пакети с ресурси за занаятите (от подарък от приятел или награда от реда в небесната градина). При натискане на техния бутон "активирай" ще прехвърлите инструментите от сандъците или захарта (сол, тел и т.н.) от кутиите към наличните си в плевнята.

  [​IMG]
  111.png
  5. Със следващата синхронизация (вероятно четвъртък), очакваме да бъдат добавени и минути за оставащото време в таймера на текущите Събития в играта.

  888.png
   
  Последна редакция: 8.7.15
  buba.georgieva и shmatkaaa91 харесват това.