Известие Обновени изисквания за сигурност на браузърите

Дискусията в/ъв "Технически известия" е започната от ARTHEMIS на 26.1.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. ARTHEMIS

  ARTHEMIS Global Team Leader Team Farmerama BG Team Farmerama BG

  Здравейте, играчи,

  Във връзка със скорошни промени на браузъра бяха променени настройките му за сигурност. Това може да доведе до извеждане на предупредително съобщение, като „Няма защита“, в адресната лента на главната страница на играта. Тези съобщения изчезват веднага след като влезете в играта. Искаме да ви информираме и да подчертаем, че мерките за сигурност по отношение на нашите сайтове не са променени и остават толкова надеждни, колкото бяха и преди това. Това означава, че личните ви данни и тези за плащане са защитени.

  Нашият ИТ екип работи върху задачата да сме в съответствие с новите изисквания за сигурност на най-новата версия на браузъра и съвсем скоро очакваме решение на това. Междувременно ви уверяваме, че се грижим за безопасността на играчите си, както и че данните ви не са изложени на риск.

  Желаем ви приятен уикенд и много забавления с играта!

  Екипът на Bigpoint