Зимна тема

Дискусията в/ъв "Общи проблеми" е започната от .TAINNA. на 19.12.25.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

БП ми налага зимната тема, която аз не искам. Спирам я, слагам Без тема и играта ми насича, отказва да работи. Моля предайте да не ми налагат зимната тема. Не я искам. Да си оправят играта. Ужасна е. Искам да насадя дървета в алпите и не мога. Със зимната тема се оправя, но махна ли я, нищо не мога да правя. Кеш, рефреш, зимата стои и не иска да си ходи трайно. Моля предайте нагоре.
    ID: 14069390

п.п. Спирам зимата, запазвам настройката, излизам от играта, пак влизам и зимата е пак тук. Защо бе БП? Що ми лазите по нервите? Не искам зима !!!

п.п. Ето какво се получава: Влизам в играта. Махам настройката за зимна тема. Оставам без тема. Играя в полетата. Отивам в алпите. Играя и там. Излизам от алпите и зимната тема пак е тук. БП да си оправят Тема в настройките да може да се запази, когато играч иска да е Без Тема. Сега не се запазва.

Последна редакция: 20.12.25
    kakata13 харесва това.
  2. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Много е дразнеща тази зимна тема, изобщо не ми допада, но още по-дразнещото е, че не може да се премахне.

.TAINNA. харесва това.
  3. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравейте, предадено. С друго не мога да помогна и затова заключвам темата.

П.П. Проблемът с невъзможността за изключване на зимната тема ще бъде разгледан в понеделник.

Последна редакция: 20.12.25
    zvezdi4ka_86, .TAINNA. и fermer4etoo1970 харесват това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.