Дискусия: Хитрости и сделки

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 8.10.25.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Хитрости и сделки

В тази тема можете да споделите своите впечатления, тактики и мнения за събитието.
    Моля, използвайте я по предназначение!

Повече информация

Приятна игра!
    Екипът на Фармерама

.TAINNA. харесва това.
  2. sco

sco Изключителен талант

Е, то бива затегнато кранче, ама чак пък толкова...
    От 360 поленца със страховит патладжан - 138 есенни тикви и 1/едно/ таймер яйце.

koteto9, shiky, FrozenKiss и 2 други харесват това.
  3. .water.

.water. Обсебен

Не виждам как за една седмица ще се направят 1350 изскачащи за 45 игри при положение ,че най-дългата китка е 12 часова и не могат да се слагат Харита и то от едно поле,че на другото трябва да се отгледат 14 000 растения, а реда дава глупости...Предполагам ,че с много супер тор може и да стане ,но за мен не си заслужава.Успех на тези,които ще се напънат.

shiky и FrozenKiss харесват това.
  4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Малко помощ от Германския форум:

Решения за събития| Страница 62 | Farmerama EN

https://board-de.farmerama.com/threads/lösungen-zu-events.107548/page-62

Запънах се на 13 и отидох да видя как са го направили там.

п.п. на следващата страница са комбинациите от 21 до 31:

Lösungen zu Events| Seite 63 | Farmerama DE

от 32 до 45:
    Решения за събития| Страница 64 | Farmerama EN

Последна редакция: 11.10.25
    p_janeta, bim177, [[Fermerkaa]] и 6 други харесват това.
  5. grozdena

grozdena Стажант

как да мина 13 ?

6. Bamze

Bamze Ветеран

Здравейте, фермери. Това събитие ще го играя по съкратен вариант. Ще спечеля 280 монети със звезда.С тях ще купя двете фигурки - Като гаргойл в лаборатория и Тиквен дуел. За реда изобщо няма да се трудя. Двете фигурки ще поставя в Обитавано от духове имение. Там Като гаргойл в лаборатория ми дава в момента 88 милиона ТО за 20 часа. /това е с % увеличение от Небесната градина и любимците/.
    Всеки си решава сам, предлагам ви само един вариант за игра. Успех на играещите и приятна почивка на пасуващите! ;)

Виж в пост 4, първият линк. Там Тайна е дала решението на 13 задача от немския форум. Успех!

Последно редактирано от модератора: 11.10.25
  7. Allex_s

Allex_s Стажант

На кое ниво си че, Гаргойл в лаборатория ти дава 88 милиона ТО? ‍

8. Bamze

Bamze Ветеран

Здравей, на 244 ниво съм. Освен това събирам редовете от Небесната градина само сутрин и по този начин са почти всичките накуп, по същия начин постъпвам и с любимците, слагам и % увеличение на слотовете и така.
    Но дори да няма никакво увеличение, Като гаргойл в лаборатория ми дава 1 464 000 ТО + Тиквен дуел ми дава 366 000 ТО = 1 830 000 ТО за 21 часа, а редът ми дава 1 586 000 ТО за 42 часа. Вярно има го и 800 % увеличение за оборите, което не мога да го сметна в ТО колко точно ще дойде. И все пак не мисля да се трудя за реда.
    И всяко ниво нагоре иска с милиарди ТО за качване, така че високите нива не са само предимства ...

Allex_s харесва това.
  9. l.bm

l.bm Стажант

Реда е готов, остават ми десет стъпки и приключвам.

Bamze харесва това.
  10. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Харесвам събития с такава механика. :) Изиграх евента до края, даже 2 пъти врътнах 61-во ниво. Сандъците "изобилие от предмети за животни" не ги обмених, а ги отворих. ;) Изкупих целия магазин и останаха 36 монети със звезда. o_O
    Поздравления на завършилите и успех на все още играещите! Усмихната неделя! :)

-niksan- харесва това.
  11. Bamze

Bamze Ветеран

Благодаря ти за помощта! :inlove: И аз минах 13 задача с твоята помощ.

.TAINNA. харесва това.
  12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Последна редакция: 13.10.25
    esz102, pepa551, Bamze и още 1 човек харесват това.
  13. grozdena

grozdena Стажант

Благодаря за помощта!

.TAINNA. харесва това.
  14. Allex_s

Allex_s Стажант

Значи твоята небесна градина е пълна с всевъзможни бонуси за увеличаване %ТО. Аз съм на 224 ниво. Но не мога да си позволя такъв успех само с една декорация. Съгласен съм, че по високите нива не са само предимства, а дори повече работа.

Bamze харесва това.
  15. valia.g

valia.g Стажант

Здравейте, може ли да проверите, защо на 31 ниво не ми се начисли допълнителната награда, при положение, че изиграх нивото в установеното време и таймера все още отчиташе секунди, когато приключих играта, след което ми начисли само 20 монети.
    ID: 6927025. Предварително благодаря за съдействието.

16. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, няма как да проверя какво си виждал/а. Но времето за минаване на това ниво е 1 мин. и 04 сек., т.е. 64 сек., а си го минала за 69 сек., т.е. минато, но не в рамките на определеното време. Оттук насетне вариантите са два - или го повтаряш заради допълнителната награда, или продължаваш към следващото ниво. Винаги по-късно можеш да се върнеш и да го изиграеш само заради допълнителната награда. Спокойна нощ!