Дискусия: Разследване на случай със сирене

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 25.2.26.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Разследване на случай със сирене

В тази тема можете да споделите своите впечатления, тактики и мнения за събитието.
    Моля, използвайте я по предназначение!

Повече информация

Приятно забавление!
    Екипът на Фармерама

2. ka-linka

ka-linka Посланик

На двете полета кое по-напред - изскачащи от дървета и обори или растението?

bubolina8, .TAINNA., [[Fermerkaa]] и 9 други харесват това.
  3. megi660066

megi660066 Младши експерт

и аз се питам за същото пълна каша

shiky, .TAINNA., koteto9 и 3 други харесват това.
  4. dvdd

dvdd Младши експерт

Някой да помогне и да каже как ще процедира,защото аз просто незнам какво да сложа на полетата за утре!!!

shiky, gena67 и FrozenKiss харесват това.
  5. FrozenKiss

FrozenKiss Познавач

Едните изскачащи могат да се взимат и със селекция, предполагам е добре да се сложат повече обори и работилници и по-малко дървета, но пък дърветата са нужни за лупи, така, че май едно поле с дървета и едно с обори и работилници....
    Или май е най-добре малко почивка :inlove:

..koni.., .TAINNA., tanyamery и още 1 човек харесват това.
  6. koteto9

koteto9 Комисар

поредната пълна бъркотия нищо ново под слънцето:inlove:

shiky и .TAINNA. харесват това.
  7. DAN63

DAN63 Обитател

Скръндзав куест , за 5.6 милиона точки на 2 дена - не си струва за мен. И свестна цъкалка няма :( Успех на играещите !!!

-mairon, .TAINNA. и dedoto харесват това.
  8. mushnu4ka

Батка, на мен ми стига +1-то от дърветата, даже според мен това е по-ценното, но всеки гледа от своята си камбанария. Хубава вечер!

.TAINNA. харесва това.
  9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За всички награди в лабиринтите ще са необходими 35 027 растения, 926 458 тебеширни пръчици и 621 308 полицейска лента.
    Според мен тактиката за игра зависи от това, дали ще се играят миниигрите или няма да се играят. Кое да се отвори най-напред - специалните плочки, даващи карти с отпечатък от лапи, или специалните плочки, даващи монети със звезда. Също така зависи и от това как ще се подходи към изскачащите - дали със моментно отглеждане на животни, селектиране или само с отглеждане на дървета и животни, вкл. използване на загадъчни стръкчета и тайнствени дървета.
    Аз ще играя и двете части и от магазина за мен най-важното е редът с облачета, но по-важни в началото са ми картите за миниигрите. Сутринта ще заложа 2 полета със загадъчни обори, ставащи за максимум 5 часа и на останалото място ще наредя тайнствени дървета. Като започне събитието докато разсявам ще селектирам за колкото още са ми необходими пръчици и ще извъртя още една реколта загадъчни обори, за да отключа специалната плочка и шперца в лабиринта Работилница са ми необходими 250 ??? пръчици и 178 ??? ленти. После се съсредоточавам върху растенията. За отключването на специалните плочки в лабиринта Офис ще са ми необходими 24 764 ??? растения. Оттам насетне ще мисля искам ли още нещо от наградите или да се съсредоточа върху изскачащи за изработване на досиета, с които да намалявам таймерите на специалните плочки и по-бързо да събера необходимите ми карти и монети със звезда.
    Лупи почти не ползвам, спечелените в началото на игрите са ми достатъчни. Отделно СХ имам предостатъчно, не ме бърка да селектирам и без ББ, но не е лоша идея да го има примерно през уикенда.

Последна редакция: 26.2.26
    shiky, ka-linka, maqpan4o и 7 други харесват това.
  10. .water.

.water. Обсебен

Сега се загледах,че събитието е доста дълго до 11.03 ще отгледам първо китките ,че стават бързо после ще мисля за изскачащите ако има ББ може и да разклатя мотела .Реда не ме блазни искам да взема новите билети да ги пробвам .Въпрос четох уж четох ама тези монети със звезди се взимат само ако обираш кутиите от офиса и работилницата ли?

11. mushnu4ka

Здравей, основно от специалните плочки, т.е. кутиите, но някакво количество се печели и от обикновени плочки в лабиринтите. Хубав ден и приятна игра!

.water. харесва това.
  12. sco

sco Изключителен талант

Хари К. действа ли върху оборите и дърветата?

13. mushnu4ka

Привет, всяко едно Хари Кравайчето увеличава с 5% шанса за изскачащи, включително от обори и дървета. А ако това не е въпросът ти - конкретизирай, моля, тъй като за друга връзка между обори/дървета и Х.К. не се сещам. Приятен ден!

14. sco

sco Изключителен талант

Благодаря! Точно това беше въпросът ми.
    Кога ще видим промените, че събитието вече ще започне.

15. mushnu4ka

Здравей, нанесени са вече (презареди евентуално форума) и конкретизирах какви са промените (клик). Приятна игра!

П.П. И моля.

shiky харесва това.
  16. babamarta

babamarta Активен автор

Муши за какво са тези досиета така и не разбрах.

17. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

Това време ще може да бъде намалявано с по 10% до 5 пъти
    с използването на 1 Досие, т.е. максимално с 50%.

mushnu4ka харесва това.
  18. babamarta

babamarta Активен автор

Намаля времето на бонус плочките ли?

19. mushnu4ka

Привет, да. Само дето за направата му ще трябва мнооого полицейска лента и малко тебеширни пръчки. Приятна игра!

П.П. Лично - не ми се занимава с досиета. Ако събера материал за някое досие, ще направя, но съзнателни усилия за тях няма да полагам. Иначе с лабиринта Офис съм съвсем готова, за втория ми трябват още полицейски ленти и напълних отново двете полета с дърти и излишни загадъчни обори, поне за нещо да послужат. Можех да ползвам и моментното отглеждане на животни, но този път се въздържах, за да имам обирания на Арт...(+) за други по-належащи случаи.

Последна редакция: 26.2.26
  20. babamarta

babamarta Активен автор

Благодаря ти Муши.

mushnu4ka харесва това.